Pakker

Perfekte pakkeløsninger

Skal det være let, når du køber kød online, er WagyuPusher stedet for dig. Det er kernen i WagyuPushers koncept, at det skal være let for dig at navigere i retning af det produkt, som matcher dine behov, når du handler kød online. Derfor har WagyuPusher sammensat flere pakker med Wagyu-kød og forskelligt tilbehør, som på hver sin måde sikrer, at du på hurtig og nem vis kan få opfyldt dine behov. Du får alle pakker til en skarp pris. Velkommen til Danmarks nemmeste sted at købe Wagyu-kød online.

Det bliver ikke nemmere

Udover at have sammensat pakker til ethvert behov, har WagyuPusher lavet letforståelige tilberedningsvideoer for alle Wagyu-udskæringer, som er indeholdt i pakkerne. Du kan frit vælge mellem at få leveret din pakke fra WagyuPusher til døren eller afhente i vores butik. Kort sagt skal du hverken bekymre dig om, hvilket Wagyu-kød, du skal vælge, hvordan Wagyu-kødet tilberedes, eller ulejlige dig med at skulle afhente pakken. Hos WagyuPusher sørger vi altid for dig!

Pakker til ethvert selskab

Der er intet bedre end at få leveret et fantastisk måltid direkte til døren, uden at skulle bekymre sig om indkøb eller om, hvordan måltidet skal laves. WagyuPusher har gjort det hårde arbejde og sammensat flere forskellige pakkeløsninger, sørger for levering til døren, og samtidig produceret tilberedningsvideoer for udskæringerne. Vi tilbyder blandt andet følgende pakker:

Wine N Dine pakken med en Wagyu Bone Ribeye MBS 4-5, en flaske Barolo og WagyuPushers rødvinssauce,

Bøfpakken til to personer med to Wagyu Ribeyes MBS 6-7, 10g friske trøfler, rødvinssauce og 50g Wagyu stegefedt,

Snackpakken til fire personer med fire stk. Wagyu Sashimi, to dåser caviar, blinis og 20g frisk trøffel.

God appetit!

Scroll til toppen