Caviar

Caviar

Caviar er en eksklusiv og fin spise, som passer godt til anledninger, hvor du gerne vil servere noget helt unikt, der vil imponere og give dine gæster en særlige smagsoplevelse.

Caviar giver en smagsoplevelse, du ikke finder i andre fødevarer. Den silkebløde tekstur og den unikke umamismag er ikke at sammenligne med noget andet – og derfor skal der ægte caviar til, hvis du gerne vil have den perfekte smagsoplevelse fra naturens skatkammer. Det er vi naturligvis garant for hos WagyuPusher.

Viser alle 12 resultater

 • Gold Imperial Caviar - 30g

  Gold Imperial Caviar - 30g

  kr. 425,00
 • Gold Imperial Caviar - 30g

  Gold Imperial Caviar - 50g

  kr. 695,00
 • Le Caviar Baerii - 15g

  Le Caviar Baerii - 15g

  kr. 295,00
 • Prunier Classique Caviar - 30g

  Prunier Classique Caviar - 30g

  kr. 545,00
 • Caviarsmagning - 2-3 pers.

  Caviarsmagning - 2-3 pers.

  kr. 795,00
 • Caviar ske

  Caviar ske

  kr. 75,00
 • Prunier Classique - 10g

  Prunier Classique - 10g

  kr. 245,00
 • Snackpakken - 4 pers.

  Snackpakken - 4 pers.

  kr. 1.095,00
 • White Sturgeon Caviar - 15g

  White Sturgeon Caviar - 15g

  kr. 295,00
 • Caviar Nøgle

  Caviar Nøgle

  kr. 75,00
 • Eksklusiv Caviarske

  Eksklusiv Caviarske

  kr. 225,00
 • Blinis

  Blinis

  kr. 55,00

Hvad er ægte caviar?

Caviar er rogn, der kommer fra fisk i størfamilien – og det er kun rogn fra denne fisk, man må kalde ægte caviar. Blandt størarterne findes blandt andet Huso Huso, som producerer Beluga - en af de mest eftertragtede caviar i verden med sin fyldige, cremede og intense smag. Ægte caviar har en nøddeagtig og let saltet smag og kan variere i farven fra gyldenbrune, sorte, grønlige og helt stålgrå nuancer.

Eksklusiv smag fra naturens skatkammer

Her på siden kan du finde vores udvalg af ægte caviar, hvor du kan vælge blandt forskellige typer og i forskellige prisniveauer, så du kan stille den caviar på bordet, der passer til din smag og dit budget.

Som med alle andre specialiteter, vi beskæftiger os med, er vores caviar nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få et lækkert produkt med hjem. Derfor finder du blandt andet forskellige varianter af den populære Beluga-caviar, mens du også finder andre typer fra den hvide stør og andre størarter.

Vi sælger caviardåser i forskellige størrelser, prisklasser og fra forskellige producenter. Derfor har du rig mulighed for at finde lige netop den caviar, du søger.

Sådan opbevares og håndteres caviar

Det er vigtigt at vide, hvordan caviaren skal opbevares og håndteres, hvis ikke den skal nydes med det samme. Caviaren leveres frisk, så derfor gælder det om at bibeholde friskheden bedst mulig, ideelt set på nederste hylde i køleskabet.

5 minutter inden caviaren skal serveres, tages dåsen ud af køleskabet ud i stuetemperatur. Pas på med at lade dåsen stå åben for længe, da æggene så vil blive bløde og fugtige – caviar skal gerne poppe i munden, når de er friske. En åben dåse med caviar skal spises i løbet af 2 til 5 dage.

Skeen, du bruger til at smage caviaren med, må aldrig være af sølv eller metal, da det kan ødelægge smagen. Vælg i stedet en ske af perlemor, glas eller marmor.

Køb din caviar online hos WagyuPusher i dag

Hvis du gerne vil have leveret en stor smagsoplevelse lige til døren, så er du kommet til det rette sted. Her hos WagyuPusher kan du nemt shoppe caviar uden at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Vi sender din bestilling i termokasser med køleelementer, så dine varer når frem til dig i frisk og lækker tilstand – klar til at nyde enten ved modtagelse eller på et senere tidspunkt.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram