Caviar

Caviar

Caviar er en eksklusiv og fin spise, som passer godt til anledninger, hvor du gerne vil servere noget helt unikt, der vil imponere og give dine gæster en særlig smagsoplevelse.

Caviar giver en smagsoplevelse, du ikke finder i andre fødevarer. Den silkebløde tekstur og den unikke umamismag er ikke at sammenligne med noget andet – og derfor skal der ægte caviar til, hvis du gerne vil have den perfekte smagsoplevelse fra naturens skatkammer. Det er vi naturligvis garant for hos WagyuPusher.

Viser alle 14 resultater

 • Gold Imperial Caviar - 30g

  Gold Imperial Caviar – 30g

  kr. 495,00
 • Gold Imperial Caviar - 30g

  Gold Imperial Caviar – 50g

  kr. 695,00
 • Le Caviar Baerii - 15g

  Le Caviar Baerii – 15g

  kr. 295,00
 • Prunier Classique Caviar - 30g

  Prunier Classique Caviar – 30g

  kr. 695,00
 • Caviarsmagning - 2-3 pers.

  Caviarsmagning – 2-3 pers.

  kr. 895,00
 • Caviar ske

  Caviar ske

  kr. 95,00
 • Prunier Classique - 10g

  Prunier Classique – 10g

  kr. 295,00
 • White Sturgeon Caviar - 15g

  White Sturgeon Caviar – 15g

  kr. 295,00
 • Caviar Nøgle

  Caviar Nøgle

  kr. 85,00
 • Eksklusiv Caviarske

  Eksklusiv Caviarske

  kr. 245,00
 • Snackpakken - 4 pers.

  Snackpakken – 4 pers.

  kr. 1.195,00
 • Snackpakken Deluxe

  Snackpakken Deluxe

  kr. 1.495,00
 • Caviar Kit

  Caviar Kit

  kr. 895,00
 • Blinis

  Blinis

  kr. 60,00

Hvad er ægte caviar?

Caviar er rogn, der kommer fra fisk i størfamilien – og det er kun rogn fra denne fisk, man må kalde ægte caviar. Blandt størarterne findes blandt andet Huso Huso, der producerer Beluga, som er en af de mest eftertragtede caviar i verden med sin fyldige, cremede og intense smag. Ægte caviar har en nøddeagtig og let saltet smag og kan variere i farven fra gyldenbrune, sorte, grønlige og helt stålgrå nuancer.

De forskellige størarter findes kun på den nordlige halvkugle, men den eftertragtede belugastør lever udelukkende i Sortehavet, herunder det Azovske hav, samt i det Kaspiske Hav. Belugastøren kan blive op til 8 meter lang, ligesom fisken kan blive over 100 år gammel. Det er dog sjældent at støde ind i så store belugastører, da de fanges lang tid inden, de er voksne.

Eksklusiv smag fra naturens skatkammer

Her på siden kan du finde vores udvalg af ægte caviar, hvor du kan vælge blandt forskellige typer og i forskellige prisniveauer, så du kan stille den caviar på bordet, der passer til din smag og dit budget.

Som med alle andre specialiteter, vi beskæftiger os med, er vores caviar nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få et lækkert produkt med hjem. Derfor finder du blandt andet forskellige varianter af den populære Beluga-caviar, mens du også finder andre typer fra den hvide stør og andre størarter.

Vi sælger caviardåser i forskellige størrelser, prisklasser og fra forskellige producenter. Derfor har du rig mulighed for at finde lige netop den caviar, du søger.

Tag f.eks. vores eksklusive Le Caviar Baerii, som har den karakteristiske fyldige og cremede smag, som kendetegner Beluga caviar. Æggene her er yderst delikate og smelter på tungen – og så er smagen let saltet. Du kan også forkæle dig selv, eller en du holder af, med vores White Sturgeon Caviar, som netop stammer fra den hvide stør. Prøv caviaren sammen med en flaske hvidvin her fra WagyuPusher.

Sådan opbevares og håndteres caviar

Det er vigtigt at vide, hvordan caviaren skal opbevares og håndteres, hvis ikke den skal nydes med det samme. Caviaren leveres frisk, så derfor gælder det om at bibeholde friskheden bedst muligt – ideelt set på nederste hylde i køleskabet.

5 minutter inden caviaren skal serveres, tages dåsen ud af køleskabet og ud i stuetemperatur. Pas på med at lade dåsen stå åben for længe, da æggene så vil blive bløde og fugtige – caviar skal gerne poppe i munden, når de er friske. En åben dåse med caviar skal spises i løbet af 2 til 5 dage.

Ske til caviar 

Skeen, du bruger til at smage caviaren med, må aldrig være af sølv eller metal, da det kan ødelægge smagen. Vælg i stedet en ske af perlemor, glas eller marmor. Vi tilbyder bl.a. caviarskeer af perlemor, som vores eksklusive caviarske med messingreb er et godt eksempel på. Med denne caviarske kan du servere caviar på elegant vis, ligesom perlemoren gør, at der ingen bismag er, når du skal nyde caviaren. På den måde får du den bedste smagsoplevelse. Du finder også vores klassiske caviarske, som udelukkende består af perlemor.

Blinis med caviar – den perfekte appetizer   

Mange vælger at spise caviar uden noget tilbehør til, da det giver den mest rene smagsoplevelse. Ikke desto mindre er det populært at komme caviar på blinis, som vi også tilbyder her hos WagyuPusher. Blinis er de her små, lækre madpandekager, som egner sig perfekt til bl.a. vores Gold Imperial Caviar eller vores franske Prunier. Prøv vores blinis med caviar som appetizer til festlige lejligheder – eller som forret til nytårsaften. Udover caviar kan du også toppe vores blinis med finthakket rødløg, creme fraiche, dild eller hvad du føler for.

Køb din caviar online hos WagyuPusher i dag

Hvis du gerne vil have leveret en stor smagsoplevelse lige til døren, så er du kommet til det rette sted. Her hos WagyuPusher kan du nemt shoppe caviar uden at gå på kompromis med smagen eller kvaliteten. Vi sender din bestilling i termokasser med køleelementer, så dine varer når frem til dig i frisk og lækker tilstand – klar til at nyde enten ved modtagelse eller på et senere tidspunkt.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram