Om WagyuPusher

WagyuPusher

WagyuPusher er stiftet af brødrene Christian, der er uddannet advokat, Jacob, der er indehaver og køkkenchef hos Feed Bistro, og Thomas, som til dagligt studerer økonomi og IT. Idéen til WagyuPusher opstod for et par år siden, da vi smagte Wagyu-kød for første gang. Herefter har begrebet “en god bøf” fået en helt ny betydning. Det var som at blive præsenteret for en helt ny verden af smagsoplevelser. Denne verden følte vi, at vi blev nødt til at dele med resten af jer. Det var her, rejsen startede, og missionen var klar; Wagyu-kød skulle ud til folket. Wagyu skulle være allemandseje.

Det rigtige valg

Hos WagyuPusher er intet overladt til tilfældighederne. Alle produkter er valgt ud fra den altafgørende forudsætning, at Wagyu-kødet skal være i højest mulig kvalitet til prisen. Vi har gjort det “hårde” arbejde for dig og nøje udvalgt vores produkter. Processen har været lang og har helt sikkert givet et par ekstra kilo på maven, før vi endeligt kunne stille os tilfredse. Med henblik på at sikre den bedste pris og få så mange som muligt til at tilslutte sig vores Wagyu-eventyr, har vi skåret alle fordyrende mellemled væk. Derfor eksisterer WagyuPusher kun som en online-webshop. 

Hos WagyuPusher er vores filosofi, at kød smager bedst, når dyret har haft et godt liv. Wagyu-kvægets luksuriøse liv på ranchen med en nøje planlagt diæt fra producenten kommer i høj grad til udtryk i smagsoplevelsen. Hos WaguyPusher vil du altid kunne få det bedste Wagyu-kød på markedet. Men det er ikke kun kødet, vi har i fokus. Vi forhandler også andre luksusfødevarer, der ligeledes er nøje udvalgt til dig, som ønsker en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. WagyuPusher har samlet alt det bedste i én webshop og tilbyder blandt andet også frisk trøffel, delikat caviar og meget mere. 

Hele oplevelsen

Hos WagyuPusher ønsker vi at sikre dig, at du er klædt rigtigt på til at kunne få det optimale ud af vores produkter, så din oplevelse bliver fuldstændig gennemført. Derfor har indehaver og køkkenchef hos Feed Bistro, Jacob Jørgsholm, som udgør en tredjedel af WagyuPusher, udviklet step-by-step tilberedningsvideoer og opskrifter for vores produkter, så du er sikret en perfekt oplevelse. Du kan finde videoer og opskrifter på vores webshop under de pågældende produkter. WagyuPusher glæder sig til at invitere dig ind i vores gastronomiske univers af verdensklasse fødevarer, som kun venter på at gøre dig og dine omgivelser lykkelige!

Se vores udvalg

Scroll til toppen