Fragt og levering

FRI FRAGT ved køb over 1.999,-
DKK 69,- ved køb over 999,-
DKK 89,- ved køb under 999,-

Alle bestillinger er pakket med køleelementer og leveres i en termoboks, som sikrer, at dine produkter altid er kolde og friske ved levering. Der vil blive tillagt en emballagepris på kr. 39,- på alle ordrer, der sendes med Jetpak, da det er dyrt at sende fødevarer forsvarligt. Vi håber, det er okay, at vi deles om emballageprisen.

Din ordre fra WagyuPusher bliver leveret af Jetpak, som afhenter bestillinger tirsdage og torsdage fra vores lager med levering til den efterfølgende dag. Det vil sige, at dine varer vil blive leveret enten en onsdag eller fredag. Hvis du ønsker levering af din bestilling fx fredag, skal du senest gennemføre ordren onsdag. Det er selvfølgelig muligt at bestille senere end onsdag, men så skal du selv afhente din bestilling. 

Det er muligt at afhente din bestilling i hverdage mellem 12:00-17:00 (fredag til kl. 17:30) og lørdage mellem 10:00-13:00 på vores adresse Viktoriagade 6, 1655 København V.

Hvis du mod forventning ikke modtager din bestilling, bedes du straks kontakte kundeservice på +45 71 96 76 77 eller info@wagyupusher.dk, som vil håndtere din henvendelse. 

Det vil via vores hjemmeside være muligt at tilgå videoer, der viser tilberedning af Wagyu-kød, samt hvordan du laver en lækker ret med caviartrøfler mv.

OBS: DER LEVERES TIL HELE DANMARK – NU OGSÅ TIL BORNHOLM. BEMÆRK: ALLE ORDRER DER SKAL LEVERES TIL BORNHOLM, LEVERES ONSDAG. INGEN LEVERING TIL ANDRE IKKE-BROFASTE ØER. HER SKAL DER BESTILLES TIL FÆRGEKONTORET.

Varer, der ikke skal leveres på køl, sendes med GLS.

Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet

Hvis du vælger levering med Jetpak, kan du oplyse, hvor du ønsker pakken placeret, hvis ikke du er hjemme til at modtage den. Dette sker på kundens eget ansvar, uden at WagyuPusher kan holdes ansvarlig for evt. skade på pakken, tyveri mv. Hvis andet ikke er oplyst, vil pakken blive stillet foran din hoveddør, medmindre bestilling sker til en lejlighed med låst opgangsdør. Skal bestillingen leveres til en lejlighed med låst opgang, vil fragtmanden ringe på din dør. Hvis ikke du er hjemme, vil fragtmanden forsøge at få adgang til opgangen ved at ringe på hos dine naboer. Hvis fragtmanden mod forventning fortsat ikke kan få adgang til opgangen, vil fragtmanden kontakte dig på det oplyste telefonnummer og aftale nærmere i forhold til levering. 

Har du forespørgsler til større selskaber eller brug for hasteordrer?

KONTAKT

I tvivl? Se listen over oftest stillede spørgsmål her

SE FAQ
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram