Persondatapolitik

WagyuPusher ApS
Fællesvej 5, kl.
2200 København N
Danmark
CVR-nr. 42050032
Telefon: +45 71 96 76 77
E-mail: info@wagyupusher.dk
Opdateret: 11-08-2021

Hos WagyuPusher ved vi, hvor vigtigt det er at værne om sine persondata og sit privatliv. Derfor indsamler og anvender vi udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos WagyuPusher. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse og med henblik på at kunne behandle evt. reklamationer. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud og/eller nyhedsbreve) vil blive slettet 2 måneder efter, at du har modtaget din seneste bestilling. 

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at informere dig, hvis du har vundet en onlinekonkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere køb inden for forskellige kundegrupper med det formål at udvikle vores produkttilbud og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser. 

Vi behandler dine oplysninger, fordi det er nødvendigt for at kunne opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at kunne kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder. 

WagyuPusher indsamler og behandler dine persondata, når du foretager besøger vores hjemmeside. 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på WagyuPusher er advokat Christian Balslev Jørgsholm, WagyuPusher ApS, Fælledvej 5, kl., 2200 København N.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i simply.com’s datacentre.


Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@wagyupusher.dk

Cookiepolitik

Hos WagyuPusher indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på WagyuPushers hjemmeside. Dette omfatter din ip-adresse, browsertype, styresystem, interaktion med reklamer samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, som også bruges til at give dig personlige anbefalinger om produkter mv. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes. 

WagyuPusher bruger cookies til direkte markedsføring, der er baseret på dit samtykke.  Hvis du har givet samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig ud fra cookies. Dette gør, at vi kan målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt oplysninger som køn, fødselsdato og adresse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en mail til info@wagyupusher.dk

Kort fortalt bruger vi altså cookies til:

  • At optimere brugerens oplevelse af sitet,
  • At optimere design på hjemmesiden,
  • At udvikle webstatistik,
  • At målrette markedsføring til brugere.

Cookies, du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger (Chrome, Firefox, Safari etc.) og på hvilken enhed (mobil, tablet, pc, mac).

Det er typisk under “Indstillinger – Sikkerhed og Privatliv”, men kan variere fra browser til browser. 

Copyright © 2021 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram