Se flere

Sådan sikres kvaliteten af japansk wagyu 

A4 wagyu Ribeye

Wagyu-kvæg bliver opdrættet på en nøje afstemt diæt med korn og risstrå, som sammen med wagyu-generne gør, at kvæget får sin flotte, velkendte marmorering. 

De japanske myndigheder gør alt for at sikre, at wagyu fra Japan altid er af utrolig høj kvalitet. Dette sikres blandt andet ved, at alle wagyu-kvæg, der slagtes, bliver bedømt efter et standardiseret gradueringssystem, som er lavet af de japanske landbrugsmyndigheder. Det er ikke producenterne selv, der giver kvæget sin kvalitetsscore – dvs. A4 eller A5. For at sikre, at kvæget bliver gradueret helt objektivt, kommer der en certificeret bedømmer fra Japan Meat Grading Association og graduerer kødet. Det betyder, at kødet altid bedømmes objektivt og ud fra de samme kriterier.

Kødet sælges kun som A5, hvis det opfylder en lang række kriterier – fx marmorering, farven i fedtet, kødets struktur og fasthed mv. – ligger inden for det spænd, som fremgår af myndighedernes system.

Derfor er du altid sikret samme ekstraordinære kvalitet, når du bestiller A5 wagyu.

Relaterede artikler

Hvorfor er wagyu så specielt?

23. okt 2024
1 min. læsetid

Hvad er Mollendo Wagyu

20. nov 2024
3 min. læsetid

Hvad er olive wagyu?

20. nov 2024
2 min. læsetid
Rosti fries

Vores specialiteter

20. maj 2023
2 min. læsetid
Opdræt af wagyu

Opdræt af wagyu

10. feb 2022
3 min. læsetid

Hvordan leveres varerne?

20. maj 2023
2 min. læsetid

Det bedste kød til grillen – wagyu kød

17. maj 2023
3 min. læsetid
A4 wagyu Striploin

Vidste du, at alt japansk wagyu har sit eget ID?

10. jul 2023
1 min. læsetid
Wagyu bøf

De mest stillede spørgsmål

5. maj 2023
7 min. læsetid
Caviar

Caviar – hvad er det egentlig?

17. maj 2023
2 min. læsetid
Wagyu og sundhed Jacob Jørgsholm

Wagyu & sundhed

26. mar 2022
4 min. læsetid

Hvad er forskellen på kaviar og caviar?

14. okt 2024
2 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse
        Andre købte også
        Andre købte også