Handelsbetingelser

WagyuPusher ApS
Viktoriagade 6
1655, København V
Danmark
CVR-nr. 42050032
Telefon: +45 71 96 76 77
E-mail: info@wagyupusher.dk
Opdateret: 06-10-2021

Før du går i gang med at læse vores handelsbetingelser, minder vi dig om, at WagyuPusher er hele Danmarks WagyuPusher, og at køb af vores kvalitetskødtrøfler, og øvrige produkter til skarpe priser er underlagt nedenstående handelsbetingelser.

Ved handel på www.WagyuPusher.dk skal du acceptere vores handelsbetingelser, som vi anbefaler, at du læser grundigt igennem, før du handler på vores webshop. 

Bestilling

Hos WagyuPusher kan du som udgangspunkt kun bestille de varer, som udbydes til salg via hjemmesiden.

Hvis du har særlige forespørgsler til udvalget af varer, fx vedr. mængde eller levering, kan du kontakte kundeservice på info@wagyupusher.dk eller på telefon +45 71 96 76 77 i vores telefontid.

Sådan foretager du en bestilling:

 • Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven.
 • Gå til kassen.
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Vælg forsendelse og betalingsmåde.
 • Godkend forretningsbetingelserne.
 • Tjek oplysningerne og godkend købet.
 • Du modtager en kvittering for ordren på din skærm og din e-mail, som du bør gemme.

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse/faktura på din bestilling via e-mail.

Hvis du har spørgsmål til dit køb mv., anbefaler vi, at du læser vores FAQ, hvor du forhåbentlig kan finde det svar, du søger. 

Betaling

Når du handler hos WagyuPusher, er du altid garanteret sikker betaling.

Beløbet bliver først hævet på dit kort, når din bestilling sendes fra WagyuPusher.

Du kan benytte følgende betalingsmetoder:

 • MobilePay
 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa Debit
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa International
 • MasterCard International
 • Maestro International

Vi tager ikke kortgebyrer.

Priser

Alle priser hos WagyuPusher.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25 % moms.

Evt. rabatter vil blive fratrukket den anførte pris, når der betales.

Hvis prisen på en vare er behæftet med åbenbare fejl, som du må forventes at have eller burde have indset, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Gavekort

 • Gavekortet kan benyttes til køb af samtlige produkter hos WagyuPusher.
 • Gavekortet er ikke knyttet til navn, men indeholder en kode, som indtastes ved køb. WagyuPusher kan således ikke tjekke, om et gavekort uretmæssigt bliver brugt af en anden end den, gavekortet er tiltænkt. WagyuPusher er ikke ansvarlig for evt. misbrug af gavekort.  
 • Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdato.

Sådan benyttes gavekortet hos WagyuPusher:

 • Bestil de varer, du ønsker.
 • Gå til betaling.
 • Indtast din gavekortskode som en rabatkode.
 • Aktivér gavekortskoden.
 • Fortsæt betalingen og betal evt. difference.

Produktinformation

Hos WagyuPusher tilvejebringer vi naturligvis alle lovpligtige oplysninger om vores produkter. Selvom vi altid forsøger at være så præcise som muligt, når vi oplyser omkring vores produkter, kan det i sjældne tilfælde forekomme, at produktinformation ikke stemmer overens med det oplyste, fx at vægten på hele stykker kød kan afvige fra det oplyste.

Vægt er angivet i “ca.” mængde, og vægtafvigelser op til 100 gram refunderes ikke. Den angivne vægt er inklusiv afpuds på kødet. 

Holdbarhed

Holdbarheden på dit produkt fremgår af varedeklarationen på produktet. Af varedeklarationen fremgår ligeledes retningslinjer og anbefalinger for opbevaring af produkterne. Medmindre andet er oplyst, har vores Wagyu-produkter en holdbarhed på højst 4 dage på køl mellem 0-5 grader.

WagyuPusher anbefaler, at kød spises hurtigst muligt efter levering. Datoen på vores påsatte labels er til enhver tid gældende, og de påsatte labels vil altid være gældende, hvis oplysningerne på labels mod forventning måtte afvige fra de oplysninger, der fremgår af hjemmesiden.

Salg af alkohol

Salg af varer hos wagyupusher.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholholdige drikkevarer.

Fragt

Fragten forestås af Xpressen og koster kr. 85. Det er også muligt at vælge lokal afhentning på vores adresse gratis.

Vi leverer i hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer.

Levering sker på den valgte dato i tidsrummet 08-18 i overensstemmelse med de indtastede leveringsinstruktioner, der er afgivet i forbindelse med afgivelse af ordren. 

Reklamation fødevarer

Hvis du mod forventning måtte være utilfreds med din bestilling fra WagyuPusher, skal reklamation ske skriftligt til info@wagyupusher.dk eller på telefon +45 71 96 76 77. Reklamation kan ikke ske via kontakt på sociale medier eller lignende.

Reklamation skal ske hurtigst muligt, efter fejl/mangel ved bestillingen er opdaget. Reklamationen skal være begrundet og gerne være vedlagt fotodokumentation. 

Reklamation skal ske senest 5 dage efter modtagelse af varen. WagyuPusher forbeholder sig retten til at afvise reklamationen, hvis denne ikke er foretaget hurtigst muligt efter fejlen/manglen er blevet opdaget – også selvom reklamationen sker indenfor 5 dage efter modtagelse af varen. 

WagyuPusher anbefaler, at din bestilling kontrolleres ved levering, således at der er mulighed for at opdage evt. fejl/mangler ved de bestilte produkter med det samme, og vi sammen hurtigt kan finde en løsning. I modsat fald forbeholder WagyuPusher sig retten til at afvise din reklamation. 

Reklamation øvrige varer

Når du handler hos WagyuPusher som forbruger, er handlen omfattet af købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du som udgangspunkt har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, kan du afhængig af den konkrete situation enten få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen i overensstemmelse med købelovens regler, hvortil der henvises.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer senest to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationsretten dækker ikke et produkts stand, som skyldes almindelig slitage eller forkert brug af produktet.

Returnering af varer

Returnering af varer skal ske til WagyuPushers adresse, der fremgår her.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos WagyuPusher. Dette gælder dog eksempelvis ikke vores velsmagende ferske wagyu-kød eller trøfler.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage skriftligt pr. mail have gjort WagyuPusher opmærksom herpå.

Du kan sende en mail til info@wagyupusher.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle fødevareprodukter. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste ca. kr. 100.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis du fortryder dit køb, får du som udgangspunkt refunderet det fulde beløb.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Du er ved enhver returnering af produktet forpligtet til at drage omsorg for produktet og passe på dette, således at produktet returneres i original stand uden skader. Hvis dette ikke overholdes, forbeholder WagyuPusher sig retten til at afvise produktet, og du risikerer, at din fortrydelsesret bortfalder eller dit krav på tilbagebetaling af beløbet nedsættes forholdsmæssigt afhængig af produktets stand og evt. værdiforringelse af produktet ved returnering.  

Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Der er ingen fortrydelsesret for varer, som forringes eller fordærves hurtigt, forseglede eller vakuumpakkede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Viktoriagade 6, 1655 København V.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Erstatningsprodukter

Da køb og salg af ferskt kød er et “levende” marked, kan det forekomme, at vores leverandører af forskellige årsager ikke kan levere de produkter, som WagyuPusher er blevet stillet i udsigt, og som du har bestilt. 

I et sådant tilfælde vil WagyuPusher kontakte dig hurtigst muligt herom med henblik på at finde en passende løsning. Hvis ikke du ønsker at acceptere erstatningsvaren, udgår den oprindelige vare af den samlede bestilling.

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på telefon: +45 71 96 76 77 eller pr. e-mail: info@wagyupusher.dk

Hvis det mod forventning ikke lykkes os sammen at finde en løsning, har du mulighed for at klage til:

Center for Klageløsning / Forbrugerklagenævnet
Nævnenes Hus
Toldboden 2

8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – www.ec.europa.eu/odr   

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Dette gælder i forhold til vores fragtmand, der skal levere kødet.   

Personoplysningerne registreres hos WagyuPusher ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på wagyupusher.dk er WagyuPusher ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@wagyupusher.dk.   

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Wagyupusher.dk

Viktoriagade 6

1655 København V

E-mail: info@wagyupusher.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 6.10.2021

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram