Sauce & Mayo

Sauce & Mayo

Historien om vores Sauce & Mayo

En god, færdigproduceret sauce er svær at finde. Og sådan synes vi ikke, det skulle være. Derfor begyndte vi at udvikle opskriften på en sauce, der skulle smage hjemmelavet og samtidig være klar til brug. En lettilgængelig, convenient smagsoplevelse er de ønsker, som har drevet os til at udvikle vores fantastiske produkter. Og efter mere end et år i laboratoriet er vi stolte af endelig at være kommet i mål med det, vi mener er Danmarks bedste færdiglavede saucer.

Viser alle 4 resultater

 • Wagyu Glace

  Wagyu Glace

  kr. 95,00
 • Wagyu Portvinsglace

  Wagyu Portvinsglace

  kr. 95,00
 • Wagyu Bearnaise Mayo - 500g

  Wagyu Bearnaise Mayo – 500g

  kr. 89,00
 • Wagyu Bearnaise Mayo - 500g

  Wagyu Bearnaise Sauce – 500g

  kr. 95,00

Råvarer af højeste kvalitet

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores produkter adskiller sig på smagen – og ikke ved at være det billigste produkt på markedet. Den fantastiske smag i vores produkter kommer nemlig ikke af sig selv; smagen er kun mulig at opnå ved at bruge råvarer af den højeste kvalitet. Fælles for vores Wagyu Rødvinsglace og Wagyu Portvinsglace er, at saucerne er lavet på oksefond, demi glace, henholdsvis rødvin og portvin – og så er begge produkter selvfølgelig monteret med smør og fedt fra fuldblods wagyu-kvæg. Saucerne får lov at reducere i ca. 8 timer for at sikre en intens smag. Herefter henkoges saucerne, hvilket giver produkterne en rigtig god, naturlig holdbarhed. 

Vi tør godt love dig, at du får svært ved at lave en sauce derhjemme, som smager bedre end vores!

Wagyu Rødvinsglace

Lige nu kan du finde tre forskellige saucer hos os; vores Wagyu Rødvinsglace, Wagyu Portvinsglace og Wagyu Bearnaise. Vores Wagyu Rødvinsglace har været et hit lige siden, vi lancerede den. For her får du en rødvinssauce, der virkelig er blevet kælet for, og som smager som en god, hjemmelavet rødvinssauce. Vi har lavet alt det hårde arbejde, så det eneste, du skal gøre, er at opvarme saucen. 

Rødvinssaucen har stået og kogt ned i ca. 8 timer og er blandt andet lavet på det bedste oksefond, demi glace, rødvin og monteret med både smør og fedt fra fuldblods wagyu-kvæg. Det er især brugen af wagyu fedt, som giver rødvinssaucen en ekstra dybde. Vi mener også, det er lidt af et kvalitetsstempel, at du kan få vores Wagyu Rødvinsglace i flere Meny-butikker.

Wagyu Portvinsglace

Efter vi lancerede vores Wagyu Rødvinsglace blev vi både af kunder og Meny-butikkerne spurgt, om vi ikke kunne udvikle flere forskellige saucer. Derfor gik vi straks i gang med at udvikle en opskrift, som endte med at blive vores Wagyu Portvinsglace. Saucen er blandt andet lavet på oksefond af utrolig høj kvalitet, demi glace, portvin og monteret med smør og fedt fra fuldblods wagyu-kvæg. 

Den primære forskel på vores rødvinsglace og portvinsglace er, at portvinsglacen er en smule sødere pga. portvinen og har en lidt mere “tyk” konsistens. Til at give den grundlæggende smag har vi brugt samme gode oksefond og demiglace.

Vores portvinssauce kan du også finde i flere Meny-butikker på Sjælland og i Storkøbenhavn. 

Wagyu Bearnaise

Vores seneste skud på stammen er Wagyu Bearnaise – et produkt, vi er utroligt stolte af endelig at kunne tilbyde dig… for hvem elsker ikke en god, hjemmelavet bearnaise? Her er der tale om en utrolig velsmagende bearnaise sauce, hvor vi har udskiftet smør med wagyu fedt. Det giver en dybde i smagen, som du ikke har oplevet fra en færdiglavet bearnaise sauce før. Men tro os – denne her sauce smager som en hjemmelavet bearnaise. 

Saucens fortrinlige syre- og saltbalance gør sammen med den lækre wagyu fedt, at du får en verdensklasse bearnaise sauce. Saucen kan spises til alt kød og behøver ikke nødvendigvis nydes sammen med vores wagyu-kød, fordi der allerede er så meget smag i kødet. Kunne du tænke dig at spise vores Wagyu Bearnaise til wagyu-kød, anbefaler vi, at du vælger noget af det kød med lavere marmorering, fx wagyu ribeye MBS 4-5

Hvorfor bruger vi wagyu-fedt i vores produkter?

Det er ikke nogen hemmelighed, at animalsk fedt indeholder god smag. Det samme gør sig i endnu højere grad gældende for wagyu-kvæg – her får du en helt fænomenal umami smag fra fedtet. Derfor fungerer wagyu-fedtet som en fantastisk smagsgiver i både saucer og mayo’er. 

Vores saucer er med til at bekæmpe madspild

Fedt fra wagyu-kvæg er for mange producenter og forhandlere et overskudsprodukt, men vi synes, det er en skam at smide noget så smagfuldt ud. Når vi håndskærer dine bøffer, vil der ofte være fedt, der bliver skåret fra. Wagyu-fedtet bruger vi som smagsgiver i vores saucer og smelter ned, så du kan få det perfekte stegemiddel – nemlig wagyu stegefedt.

Nogle gange står vores producenter også med en del fedt, som er blevet tilovers i forbindelse med slagtningen, og det overskydende fedt bruger vi så til ovennævnte formål, så vi er sikre på, at det ikke kasseres. 

Vores saucer kan fås i følgende Meny-butikker

 • Meny Vermlandsgade
 • Meny Illum
 • Meny Valby
 • Meny Borups Allé
 • Meny Charlottenlund (Jægersborg Allé 44)
 • Meny Ordrup
 • Meny Nordhavn
 • Meny Nærum
 • Meny Hørsholm
 • Meny Solrød
 • Meny Bistrup
 • Meny Hellerup (Rotunden)
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram