Udstyr

Når du skal tilberede og nyde produkter af topkvalitet, er det vigtigt at have det fornødne udstyr ved sin side. Derfor kan du hos WagyuPusher købe elegant og funktionelt udstyr, som sikrer en korrekt tilberedning ned til mindste detalje. Og så skader det jo aldrig, at du kommer til at se blæret ud i køkkenet, når du bruger WagyuPushers udstyr.

WagyuPusher- og Feed Bistro skærebræt

WagyuPusher har fået udviklet sit eget WagyuPusher skærebræt, som i kraft af sit elegante design pynter i ethvert hjem. Perfekt til at skære wagyu kød på, men egner sig også som serveringsbræt. Selvfølgelig har vi også videreudviklet på Feed Bistro skærebrættet, hvor du nu kan få sidste nye Feed Bistro skærebræt 3.0.

Knive fra Gastrotools

Det er altid vigtigt at have en ordentlig kniv; uanset om du skal skære Wagyu-kød, grøntsager eller anden form for kød. Derfor tilbyder WagyuPusher både kokkeknive, udbenerknive og et steakkniv sæt af høj kvalitet fra Gastrotools, så du på elegant vis kan give dit wagyu-kød den kærlighed og kvalitet, som det fortjener. 

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram