Se flere

Wagyu smash burger

Der findes næsten ikke noget bedre end en god burger. Eller… så skulle det da være en wagyu smash burger! En smash burger laves på wagyu hakkekød, som du former i kugler af ca. 80g pr. stk. Kuglerne puttes på en brandvarm pande med fedtstof én ad gangen og presses helt flad med en bøfpresser

På denne måde får du en tynd hakkebøf, som opnår en helt exceptionel stegeskorpe, når den presses ned mod den varme pande. Giv bøffen ca. 60 sekunder på den første side, mens du presser kødet med bøfpresseren. Du kan med fordel putte ost på bøffen, når den er blevet presset og vendt. Giv den herefter 60 sekunder mere. Der skal to “smashede” hakkebøffer i hver burger. 

Vi anbefaler, at du bruger en lækker briochebolle og tilføjer syltede agurker og løg. Så har du den lækreste smash burger, som bare smager helt fantastisk. Den perfekte wagyu burger til dig, som vil have en saftig burger udover det sædvanlige!

Mikael Rosager
Mikael Rosager
Reviewer
5/5

Fantastisk som andre skriver. kæmpe anbefaling

3 måneder ago
Nils peter
Nils peter
Reviewer
5/5

Fantastisk til hj. lavet burgers

4 måneder ago
Oliver Justesen
Oliver Justesen
Reviewer
5/5

Har lavet mange retter af deres hakkekød. Det løfter enhver ret

5 måneder ago

Relaterede artikler

Sous vide wagyu

20. nov 2024
4 min. læsetid

Sådan tilbereder du den perfekte bøf

22. okt 2024
2 min. læsetid

Sådan tilbereder du Iberico (Sortfodsgris) 

5. apr 2024
5 min. læsetid

Wagyu sushi

20. nov 2024
2 min. læsetid
5 forskellige mayoer

5 forskellige mayoer

26. feb 2022
5 min. læsetid

Wagyu surf & turf

11. feb 2022
3 min. læsetid

Derfor er vores wagyu burgers de bedste i Danmark

23. okt 2024
2 min. læsetid

Sådan laver du den perfekte culotte

22. okt 2024
1 min. læsetid
sashimi

Wagyu Tataki

20. nov 2024
3 min. læsetid
Wagyu Beef-wellington

Wagyu Beef-Wellington

14. sep 2022
4 min. læsetid
sashimi

Wagyu Sashimi på 3 måder

31. mar 2022
2 min. læsetid

Wagyu avocadotoast

10. feb 2022
2 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse