Vi bliver ofte spurgt, hvad hemmeligheden bag vores legendariske wagyu burgers er… og nøgleordene er et kompromisløst krav til kvalitet og tålmodighed. For de to ting går ikke hånd i hånd. Det tager tid at udvikle et produkt, der er så godt, som vi (og rigtig mange af vores kunder) synes.
Det tog os mere end to år, før vi lancerede vores wagyu burger. Modsat mange andre ønskede vi ikke at sælge en wagyu burger, hvis ikke den lever op til de forventninger, folk har, når du sætter “wagyu” foran burger. Der er så mange dårlige “wagyu”-burgers derude, og det ville vi lave om på.
Efter at have smagt mere end 15 forskellige wagyu-burgere, uden at de levede op til vores kvalitetskrav, valgte vi at udvikle vores egne burgers i samarbejde med vores australske wagyu-producent – nemlig prisvindende Stone Axe Wagyu. På den måde kunne vi sikre, at vores wagyu burgers blev lavet på det bedste australske fuldblods-wagyu.
Og efter lidt tid lykkedes det os at få den perfekte sammensætning i wagyu burgeren med den idéelle fedtprocent, hvilket gør, at man får en exceptionel lækker tekstur og usandsynlig god smag. Vores burger er lavet på wagyu tykkam og spidsbryst og er resultatet af to års hårdt utrætteligt søgen efter det bedste, markedet har at tilbyde.