Vores to forskellige saucer er noget af det, vi er mest stolte af. Vi har brugt mere end et halvt år i laboratoriet, og resultatet er vores wagyu glace og wagyu portvinssauce. Det særlige ved saucerne er, at de er monteret med fedt fra wagyu kvæg, som vi har smeltet ned og filtreret, så det kun er det rene fedt, der er tilbage.
Saucerne er lavet på det bedste fond, som er kogt ned i ca. otte timer og monteret med både smør og wagyu fedt. Herefter bliver de henkogt, så du får en rigtig god holdbarhed. Og det bedste af det hele er, at de er klar til brug! Du skal blot åbne saucen i de lækre Weck-glas ved at placere tommelfingeren ovenpå glasset, mens du trækker ud i den orange gummiring. Så putter du den blot i en lille gryde eller kasserolle og varmer den, og så har du den bedste sauce, der passer til alle typer kød.
Begge saucer har en intens umami-agtig smag, som kommer fra wagyu-fedtet, og dejlig konsistens. Den er relativt tung, så et glas sauce passer til 3-4 personer.
Målet var fra start at lave en sauce, der smager mindst lige så godt som en hjemmelavet sauce, du har gået og brugt hele dagen på at lave. Og efter vores beskedne mening er vores sauce bedre end det, du selv ville kunne præstere hjemme i køkkenet.