Se flere

Den perfekte måde at smage wagyu på

Hvis du aldrig har smagt wagyu før og godt kunne tænke dig at finde ud af, om kødet er noget for dig, så har vi det perfekte produkt til dig – nemlig vores japanske A5+ Super Sashimi MBS 10-12. Her får du fire slices af det fineste japanske wagyu på ca. 40-50g pr. stk., som er skåret fra vores japanske wagyu striploin. Det er selvfølgelig også et verdensklasse produkt til dig, som bare vil have en overdådig appetizer eller forret. 

Vores A5+ Super Sashimi skal bare lynsteges – dvs. ca. 30-45 sekunder på hver side på en brandvarm pande, og så er du klar til at smage verdens bedste stykke kød. Du har sikkert hørt om det mytiske kød fra Japan, som smelter på din tunge… det er lige præcis det, du får her. 

Kødet har på grund af sin helt ekstraordinære fedtmarmorering en utrolig dyb umamismag og usammenlignelig mørhed. Derfor spiser du heller ikke særlig meget af det japanske wagyu sammenlignet med almindeligt oksekød.

Relaterede artikler

Hvordan tilbereder jeg Iberico Bellota Pluma? 

6. dec 2024
3 min. læsetid

Sådan tilbereder du wagyu cuvette til perfektion

22. okt 2024
2 min. læsetid
sashimi

Wagyu Sashimi på 3 måder

31. mar 2022
2 min. læsetid

Sådan griller du Iberico Bellota Presa

6. dec 2024
4 min. læsetid

Sådan laver du den perfekte culotte

22. okt 2024
1 min. læsetid

Sous vide wagyu

20. nov 2024
4 min. læsetid
Trøffel flødekartofler

Tilbehør og serveringsforslag til Iberico Bellota Presa

6. dec 2024
1 min. læsetid

Sous vide af Iberico Bellota Presa

6. dec 2024
3 min. læsetid
Wagyu bearnaise tatar

Wagyu-bearnaise tatar

14. sep 2022
2 min. læsetid

Wagyu surf & turf

11. feb 2022
3 min. læsetid
Wagyu Beef-wellington

Wagyu Beef-Wellington

14. sep 2022
4 min. læsetid

Wagyu avocadotoast

10. feb 2022
2 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse