Black Angus - prøv de fantastiske udskæringer

Hvad er Black Angus?

Hos Wagyupusher har vores mission altid været, at gøre de bedste produkter på markedet tilgængelige for alle, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er derfor stolte forhandlere af markedets bedste fuldblods wagyu, 100% renracet Iberico Bellota (sortfodsgris) og nu også det mest velsmagende australske Black Angus fra Wingham. 

Black Angus, også kendt som Aberdeen Angus, er en kvægrace, der oprindeligt stammer fra Skotland, nærmere bestemt de nordøstlige dele af Aberdeenshire og Angus. Denne race er særligt værdsat for sin evne til at producere oksekød af høj kvalitet, der er kendt for sin marmorering og saftighed

Black Angus fra Wingham Reserve

Black Angus fra det australske Wingham Reserve er kornfodret i 130 dage, hvilket, sammen med de rene Black Angus-gener, bidrager til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Disse kvæg nyder friheden på de frodige, vidtstrakte marker i Australien, hvor de græsser under åben himmel. I de sidste mindst 130 dage før slagtningen bliver de fodret med en nøje sammensat diæt, der primært består af korn og majs. Ved at have denne strategi for kvægene, er det med til at sikre ikke kun en optimal vækst og sundhed for dyrene, men også at kødet opnår en meget høj kvalitet, der  både gør kødet  mørt og smagsrig. 

Black Angus er oksekød i høj kvalitet

Der er ingen tvivl om at Black Angus er oksekød i høj kvalitet, men hvis man sammenligner det med Wagyu, er det selvfølgelig ikke helt på samme niveau. Derimod er kiloprisen på Black Angus også billigere, hvilket betyder, at kvalitet og pris hænger sammen. Hos WagyuPusher vil vi altid præsentere de bedste produkter for jer, og derfor er vi glade for at Black Angus bliver en naturlig del af vores sortiment.

Til trods for det hele, er der bestemt en rigtig god smag og mørhed i vores Black Angus og vores sortiment indeholder følgende udskæringer: Mørbrad, Striploin, Ribeye og Culotte. Du kan læse mere om de forskellige udskæringer herunder:

  • Black Angus Mørbrad

Vores mørbrad fra australske Wingham er et ekstremt mørt stykke kød, som er det oplagte valg for dig, der elsker mørt kød. Smagen i en mørbrad kan ikke måle sig med f.eks. ribeye, striploin eller culotte, men denne mørbrad tilbyder mere smag og mørhed, end du normalt er vant til med denne type udskæring.

  • Black Angus Striploin

Vores australske Black Angus striploin, med sin fine marmorering og gode smag, er et rigtig godt alternativ til ribeye. Striploin, der ligeledes er skåret fra oksefileten, er sammen med ribeye en af de mest populære udskæringer. Du får virkelig meget smag for pengene med dette produkt.

 

  • Black Angus Ribeye

Vores mest populære Black Angus-udskæring er ribeyen – og der er en god grund til det. Med sin sublime smag og mørhed er denne ribeye det tætteste, du kommer på kvaliteten af Wagyu-kød. Prismæssigt ligger vores ribeye fra Wingham nogenlunde på samme niveau som en ribeye fra den lokale slagter. Vi tør dog godt love, at du her får en langt større smagsoplevelse.

  • Black Angus Culotte

Hvem elsker ikke en velsmagende culotte? Hvis du er glad for en god steg, er vores Black Angus culotte et glimrende valg, som passer perfekt til større selskaber. Dette er en af de mest velsmagende udskæringer på koen, og du kan endda få vores culotte til en meget fornuftig pris.

Se vores opskrifter med Black Angus

Der findes mange fantastiske opskrifter med forskellige typer af Black Angus, hvor det blandt andet er muligt at lave fantastiske retter med de mange udskæringer. Hold øje med vores tilberedningsvideoer, hvor vi uploader retter lavet med alle vores produkter.

se vores opskrifter

FAQ

1. Hvad koster Black Angus kød?

Prisen for Black Angus kan variere alt efter størrelsen og udskæringen du har valgt. Vores priser er også meget forskellige, men du kan finde priser på Black Angus helt ned til 180 kr.

2. Hvor stammer Black Angus fra?

Angus-kvæg har sin oprindelse i Aberdeen og Angus i det nordøstlige Skotland, hvor racen blev udviklet i det tidlige 19. århundrede. De stammer fra lokale kvægracer og blev hurtigt anerkendt for deres evne til at producere højkvalitetskød.
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram