Pakketilbud

Pakketilbud

Viser alle 7 resultater

 • Bøf-bearnaise - 2 pers.
  KOMMER SNART - SKRIV DIG OP HER

  Bøf-bearnaise – 2 pers.

  kr. 495,00
 • Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

  Hele Pakken 2.0 – 2-3 pers.

  kr. 995,00
 • Wagyu Smagning - 4-5 pers.

  Wagyu Smagning – 4-5 pers.

  kr. 1.895,00
 • Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.
  KOMMER SNART - SKRIV DIG OP HER

  Wagyu bøf-bearnaise pizza kit – 2 pers.

  kr. 295,00
 • Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  Wagyu Burger-kit – 2 pers.

  kr. 275,00
 • Caviarsmagning - 2-3 pers.

  Caviarsmagning – 2-3 pers.

  kr. 895,00
 • Caviar Kit

  Caviar Kit

  kr. 895,00

Skal det være let, når du køber kød online, er WagyuPusher stedet for dig. Det er kernen i WagyuPushers koncept, at det skal være let for dig at navigere i retning af det produkt, som matcher dine behov, når du handler kød online. Derfor har WagyuPusher sammensat flere pakker med wagyu-kød og forskelligt tilbehør, som på hver sin måde sikrer, at du på hurtig og nem vis kan få opfyldt dine behov. Du får alle pakker til en skarp pris. Velkommen til Danmarks nemmeste og bedste sted at købe wagyu-kød online.

De mest stillede spørgsmål og svar har vi samlet lige her.

Det bliver ikke nemmere

Udover at have sammensat pakker til ethvert behov, har WagyuPusher lavet letforståelige tilberedningsvideoer for alle wagyu-udskæringer, som er indeholdt i pakkerne. Du kan frit vælge mellem at få leveret din pakke fra WagyuPusher til døren eller afhente i vores butik. Kort sagt skal du hverken bekymre dig om, hvilket wagyu-kød, du skal vælge, hvordan Wagyu-kødet tilberedes, eller ulejlige dig med at skulle afhente pakken. Hos WagyuPusher sørger vi altid for dig!

Pakker til ethvert selskab

Der er intet bedre end at få leveret et fantastisk måltid direkte til døren, uden at skulle bekymre sig om indkøb eller om, hvordan måltidet skal laves. WagyuPusher har gjort det hårde arbejde og sammensat flere forskellige pakkeløsninger, sørger for levering til døren, og samtidig produceret tilberedningsvideoer for udskæringerne.

Fantastiske råvarer

En af vores kerneværdier hos WagyuPusher er, at vi går meget op i, at vores råvarer er af så høj kvalitet som muligt. I vores pakker har vi samlet de bedste råvarer, som verden har at byde på. Blandt andet pakker med caviar, trøffel og naturligvis det bedste wagyu-kød, man kan finde i Danmark.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram