Specialiteter

WagyuPusher tilbyder caviar, trøfler og andre specialiteter, som komplementerer vores Wagyu-kød. Vi har altså gjort det muligt for dig at sammensætte den ultimative menu. WagyuPushers specialiteter egner sig perfekt som forret eller appetizer til vores saftige og møre Wagyu-udskæringer.

Specialiteter

Viser alle 10 resultater

 • Gold Imperial Caviar

  DKK 365,00
 • Le Caviar Beluga

  DKK 1.295,00
 • Prunier Classique Caviar

  DKK 495,00
 • Udsolgt! Wagyu trøffel vintertrøffel sommertrøffel

  Sort Vintertrøffel

  Fra DKK 140,00
 • Wagyu Stefefedt Fedt afpuds beef steak

  Wagyu Stegefedt

  DKK 95,00
 • Trøffel Flødekartofler

  Fra DKK 65,00
 • Wagyu rødvinssauce rødvinssovs hjemmelavet

  WagyuPushers Rødvinssauce

  DKK 85,00
 • Wagyu Sashimi MBS 4-5

  Fra DKK 295,00
 • Blinis caviar creme fraiche stenbidderrogn

  Blinis

  DKK 45,00
 • Maldon Flagesalt

  Maldon Flagesalt

  DKK 45,00

Sort vintertrøffel

WagyuPusher har fået fingre i den eftertragtede sorte vintertrøffel fra Australien, som kun er tilgængelig i et par måneder om året. Denne trøffel anses for at være en af de fineste trøffelsorter i hele verden i kraft af sin intense smag med noter af cognac og chokolade og en rig aroma. Den milde australske vinter sørger for, at trøflen har optimale forhold, og derfor er kvaliteten helt i top.

Caviar

WagyuPusher har udvalgt denne Gold Imperial Caviar Selection fordi, at den både smagsmæssigt passer perfekt som et elegant side kick til vores wagyu-udskæringer, men samtidig er til at betale. Smagen er mild og rund, og teksturen er fast med et delikat pop, når æggene bristes. De fleste - også folk, der ikke almindeligvis er til caviar - vil derfor kunne lide denne caviar. Passer perfekt sammen med WagyuPushers blinis.

Wagyu Sashimi

WagyuPusher tilbyder som første og eneste webshop i Danmark denne smagfulde Wagyu Sashimi med en MBS-graduering på 4-5. Vores Wagyu Sashimi består af fine, tynde skiver kød, der egner sig perfekt som forret eller en velsmagende snack. Vores Wagyu Sashimi er personligt håndskåret fra vores møre og saftige Wagyu Ribeye-udskæring, så de har den helt rigtige tykkelse. Efter en kort tur på panden, er du klar til at nyde vores ekstraordinære Wagyu Sashimi.

Wagyu Stegefedt

Vores Wagyu Stegefedt egner sig fænomenalt som fedtstof til stegning. Fedtet kommer fra afpuds af vores eget Wagyu-kød og giver wagyu-kød såvel som almindeligt kød en ekstraordinært pift i smagen. Sådan sætter du prikken over i’et i ethvert måltid.

Blinis

WagyuPusher har gjort det let for dig at lave en lækker forret eller appetizer. Vores klassiske blinis er små pandekager, der egner sig perfekt til at spises sammen med WagyuPushers Caviar, creme fraiche og rødløg.

Copyright © 2021 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram