Japansk Wagyu

Japansk Wagyu

Viser alle 6 resultater

Du kan læse mere om wagyu-graduering her.

Japansk wagyu A5 MBS 10-12

Hos WagyuPusher er det vores mission at skaffe markedets bedste wagyu fra verdens førende producenter til dig. Udover et bredt udvalgt af australsk wagyu og uruguayansk wagyu tilbyder vi også det bedste wagyu, du kan få fra Japan, som også er wagyu-kvægets fædreland. Hos os kan du få det det bedste japanske wagyu, der kan købes for penge; nemlig japansk fuldblods wagyu A5 MBS 10-12. Vi tilbyder både japansk A5 ribeye MBS 10-12 og japansk A5 striploin MBS 10-12 - dvs. danskernes favoritsteaks.

Verdens bedste kød

Japansk A5 wagyu-kvæg med en MBS-score på 10-12 har den højeste fedtmarmorering, som du kan få. Det er ikke længe siden, at wagyu fra Japan var svært at få fat i som dansker, og vi er glade for være med til at gøre japansk wagyu lettilgængeligt for alle danskere, der har en forkærlighed for godt kød. Kødets usammenlignelige smag, ekstraordinære mørhed og smeltende effekt på tungen har med rette gjort kødet berygtet og utrolig populært over hele verden.  Det er hos WagyuPusher nu muligt at få kødet leveret direkte til døren i hele Danmark.

Køb dit japanske wagyu-kød online

Du kan købe dit japanske A5 wagyu online hos WagyuPusher eller i vores butik på Viktoriagade 6, 1655 København V. Vi sælger kødet i steaks á 500-1.000g, som vi håndskærer gratis for dig.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram