Wagyu kød er kendt verden over for sin uovertrufne marmorering og smag. I denne artikel sammenligner vi priserne på wagyu kød baseret på blodslinje, MBS, oprindelsesland, og udskæringer, så du kan gøre en informeret beslutning, når du investerer i denne delikatesse.
Hvad koster 1 kg. wagyu kød?
Prisen på 1 kg wagyu kød kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder typen af wagyu, oprindelseslandet, MBS score, og specifikke udskæringer. Nedenfor ser du en tabel med pris pr. kg fuldblods-wagyu kød:
Udskæring | MBS | Land | Pris pr. kg |
Flanksteak | 6-7 | Australien | 795,- |
Culotte | 8-9 | Australien | 895,- |
Ribeye | 4-5 | Australien | 1.295,- |
Ribeye | 10-12 | Japan | 2.195,- |
Striploin | 6-7 | Australien | 1.595,- |
Striploin | 10-12 | Japan | 2.195,- |
Mørbrad | 4-5 | Australien | 1.195,- |
Mørbrad | 10-12 | Japan | 2.195,- |
Hvad er prisforskellen på fuldblods-wagyu og F1 wagyu kød (50%)?
Prisforskellen mellem fuldblods-wagyu og F1 wagyu er markant, hvor fuldblods-wagyu typisk værende dyrere grundet dens renhed og den højere kvalitet af marmorering. Typisk så vil F1 wagyu være 35% billigere end fuldblods-wagyu. Se et eksempel nedenfor:
Udskæring | Type | Land | Pris pr. kg |
Ribeye | Fuldblods | Australien | 1.595,- |
Ribeye | F1 (50%) | Australien | 1.037,- |
Striploin | Fuldblods | Australien | 1.595,- |
Striploin | F1 (50%) | Australien | 1.037,- |
Hos WagyuPusher har vi taget et bevist valg om kun at sælge fuldblods-wagyu. Når man skal prøve noget af det bedste køb i verden, så er det efter vores mening også vigtigt at det rent faktisk er kvalitet der kan leve op til forventningerne.