Dette er et stykke wagyu for de sande kødelskere – en intens smagsoplevelse med den højest mulige fedtmarmorering. Inderlåret er kendt for sin koncentrerede, rene kødsmag, samtidig med at det stadig besidder den silkebløde fedtmarmorering, som japansk A5+ wagyu er berømt for.
Sammenlignet med ribeye og striploin har inderlåret en lidt fastere tekstur, men smagen er helt i top!
Hvis du vil opleve ægte japansk wagyu på en ny måde, så er dette det helt rette valg. En smagsoplevelse, du sent vil glemme til en pris, der er svær at forstå!
Hvis du er mere til ribeye, tilbyder vi selvfølgelig også A5+ ribeye
Læs mere om wagyu graduering her.
| Vægt | 0,3 kg |
|---|---|
| Født i: | Japan |
| Grading | A5+, MBS 10-12 |
| Holdbarhed | 2 dage på køl fra modtagelse. Frost: 8 måneder, Bør ikke genfryses |
| Kornfodret | Minimum 800 dage |
| Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
| OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
| Oprindelse | Gunma, Japan, Kagoshima, Japan |
| Opskåret i: | Danmark - af WagyuPusher ApS |
| Opvokset i: | Japan |
| Race | Fuldblods wagyu |
| Slagtet i: | Japan |
| Udskæring | Wagyu Inderlår |
Gratis fragt på alle ordrer: Ingen minimum.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
"*" indikerer påkrævede felter


Anmeldelser
Der er endnu ingen anmeldelser