Om WagyuPusher

WagyuPusher er stiftet af brødrene Christian, der er uddannet advokat, Jacob, som er indehaver og køkkenchef hos Feed Bistro, og Thomas, som til dagligt studerer økonomi og IT. Idéen til WagyuPusher opstod i kølvandet på coronanedlukningen, da Jacob for alvor beyndte at eksperimentere med det fantastiske kød i køkkenet. Efter vi var blevet introduceret til kødet, gik det op for os, hvad et godt stykke kød egentlig betød. Det var som at blive præsenteret for en helt ny verden af smagsoplevelser. Denne verden følte vi, at vi blev nødt til at dele med resten af jer. Det var her, rejsen startede, og missionen var klar; Wagyu-kød skulle ud til folket. Wagyu skulle være allemandseje. Derfor lancerede vi en webshop, hvor det skulle være muligt for alle at få fat i verdens bedste kød. 

Det rigtige valg

Hos WagyuPusher er vores filosofi, at kød smager bedst, når dyret har haft et godt liv. Wagyu-kvægets luksuriøse liv på ranchen med en nøje planlagt diæt fra producenten kommer i høj grad til udtryk i smagsoplevelsen. Hos WagyuPusher vil du altid kunne få det bedste Wagyu-kød på markedet. Men det er ikke kun kødet, vi har i fokus. Vi forhandler også andre luksusfødevarer, der ligeledes er nøje udvalgt til dig, som ønsker en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. WagyuPusher har samlet alt det bedste i én webshop og tilbyder blandt andet også frisk trøffel, delikat caviar og meget mere.

Hele oplevelsen

Hos WagyuPusher ønsker vi at sikre dig, at du er klædt rigtigt på til at kunne få det optimale ud af vores produkter, så din oplevelse bliver fuldstændig gennemført. Derfor har indehaver og køkkenchef hos Feed Bistro, Jacob Jørgsholm, som udgør en tredjedel af WagyuPusher, udviklet step-by-step tilberedningsvideoer og opskrifter for vores produkter, så du er sikret en perfekt oplevelse. Det er ikke svært at lave et måltid, hvor dit wagyu kød er stegt til perfektion. Da wagyu kød er et relativt dyrt produkt, er der nogen, som måske er bange for at "ødelægge" kødet ved at tilberede det forkert. Vi vil gerne understrege, at du simpelthen ikke kan tilberede kødet forkert ved at følge vore tilberedningsvideoer! Du kan finde videoer og opskrifter på vores webshop under de pågældende produkter. WagyuPusher glæder sig til at invitere dig ind i vores gastronomiske univers af verdensklasse fødevarer, som kun venter på at gøre dig og dine omgivelser lykkelige!

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram