Se flere

Sådan tilbereder du wagyu cuvette til perfektion

Der er ikke mange, der er klar over, hvor smagfuld og mør en cuvette kan være. Dem, som prøver vores wagyu cuvette, bliver altid blown away over kvaliteten af kødet, og hvor meget værdi du får for pengene! Det er oven i købet sikkert og nemt at tilberede cuvetten, hvis du bare følger denne guide:

Sådan tilbereder du i ovn/pande:

  1. Puds eventuelle sener fra undersiden af udskæringen.
  2. Tænd panden på max temperatur og påfør en smule fedtstof.
  3. Når panden har røget i 20 sekunder, putter du cuvetten på panden og bruner den ca. 3-4 minutter på hver side.
  4. Tag cuvetten af panden, put den i et ildfast fad og ind i en forvarmet ovn på ca. 200 grader varmluft. Vi anbefaler, at du bruger et stegetermometer
  5. Steg cuvetten i ovnen, indtil du opnår en kernetemperatur på ca. 42-46 grader
  6. Når kernetemperaturen er opnået, tager du cuvetten ud og lader hvile til 50-53 grader for medium-rare
  7. Skær cuvetten ud mod fibrene og servér!

Sådan tilbereder du en wagyu cuvette på grillen:

  1. Puds eventuelle sener fra undersiden af udskæringen.
  2. Sørg for, at grillen bliver rigtig varm (gerne +250 grader) og giv cuvetten ca. 3-5 minutter på hver side på direkte varme
  3. Herefter skal grillen være ca. 200 grader, mens cuvetten steger på indirekte varme. Brug gerne stegetermometer, så du kan holde øje med kernetemperaturen
  4. Når du har opnået en kernetemperatur på ca. 42-46 grader, tager du cuvetten ud og lader den hvile, indtil en kernetemperatur på 50-53 grader er opnået for medium-rare
  5. Skær cuvetten ud mod fibrene og servér!

Relaterede artikler

5 forskellige mayoer

5 forskellige mayoer

26. feb 2022
5 min. læsetid

Flanksteak på grill eller pande

22. okt 2024
2 min. læsetid

Wagyu sushi

20. nov 2024
2 min. læsetid

Sous vide af Iberico Bellota Presa

6. dec 2024
3 min. læsetid
sashimi

Wagyu Sashimi på 3 måder

31. mar 2022
2 min. læsetid

Hvordan tilbereder jeg Iberico Bellota Pluma? 

6. dec 2024
3 min. læsetid
Wagyu steak sandwich

Wagyu Steak-sandwich

30. sep 2022
2 min. læsetid

Sådan laver du den perfekte culotte

22. okt 2024
1 min. læsetid

Sous vide wagyu

20. nov 2024
4 min. læsetid

Danmarks bedste gourmet sauce

23. okt 2024
2 min. læsetid

To opskrifter med Iberico Bellota Pluma

6. dec 2024
2 min. læsetid
Trøffel flødekartofler

Tilbehør og serveringsforslag til Iberico Bellota Presa

6. dec 2024
1 min. læsetid
    Indkøbskurv (10640)
    Caviar Kit
    Caviar Kit
    895,00 kr. 1.046,00 kr.
    - +
    Caviar Nøgle
    Caviar Nøgle
    85,00 kr.
    - +
    Blinis
    Blinis
    60,00 kr.
    - +
    Caviarsmagning
    Caviarsmagning
    1.120,00 kr.
    - +
    Caviar ske
    Caviar ske
    95,00 kr.
    - +
    Gold Imperial Caviar - 30g
    Wagyu Portvinsglace
    Wagyu Portvinsglace
    95,00 kr.
    - +
    Wagyu Glace
    Wagyu Glace
    95,00 kr.
    - +
    Gavekort
    Gavekort
    Gavekortbeløb:

    1.000 kr.

    1.000,00 kr.
    - +
    Australsk Wagyu Culotte MBS 8-9
    Australsk Wagyu Culotte MBS 8-9
    Vælg vægt her:

    2,3 kg

    2.058,50 kr.
    - +
    Sort trøffelsalt
    Sort trøffelsalt
    155,00 kr.
    - +
    Wagyu Smagning
    Wagyu Smagning
    1.995,00 kr. 2.364,75 kr.
    - +
    Nordur peberkorn - 50g
    Nordur peberkorn - 50g
    60,00 kr.
    - +
    Japansk A5+ Wagyu Inderlår MBS 10-12
    Japansk A5+ Wagyu Inderlår MBS 10-12
    Vægt:

    250g-299g

    427,00 kr.
    - +
      Beregn forsendelse
        Andre købte også
        Andre købte også