Der er ikke mange, der er klar over, hvor smagfuld og mør en cuvette kan være. Dem, som prøver vores wagyu cuvette, bliver altid blown away over kvaliteten af kødet, og hvor meget værdi du får for pengene! Det er oven i købet sikkert og nemt at tilberede cuvetten, hvis du bare følger denne guide:
Sådan tilbereder du i ovn/pande:
- Puds eventuelle sener fra undersiden af udskæringen.
- Tænd panden på max temperatur og påfør en smule fedtstof.
- Når panden har røget i 20 sekunder, putter du cuvetten på panden og bruner den ca. 3-4 minutter på hver side.
- Tag cuvetten af panden, put den i et ildfast fad og ind i en forvarmet ovn på ca. 200 grader varmluft. Vi anbefaler, at du bruger et stegetermometer
- Steg cuvetten i ovnen, indtil du opnår en kernetemperatur på ca. 42-46 grader
- Når kernetemperaturen er opnået, tager du cuvetten ud og lader hvile til 50-53 grader for medium-rare
- Skær cuvetten ud mod fibrene og servér!
Sådan tilbereder du en wagyu cuvette på grillen:
- Puds eventuelle sener fra undersiden af udskæringen.
- Sørg for, at grillen bliver rigtig varm (gerne +250 grader) og giv cuvetten ca. 3-5 minutter på hver side på direkte varme
- Herefter skal grillen være ca. 200 grader, mens cuvetten steger på indirekte varme. Brug gerne stegetermometer, så du kan holde øje med kernetemperaturen
- Når du har opnået en kernetemperatur på ca. 42-46 grader, tager du cuvetten ud og lader den hvile, indtil en kernetemperatur på 50-53 grader er opnået for medium-rare
- Skær cuvetten ud mod fibrene og servér!