Der findes næsten ikke noget bedre end en god burger. Eller… så skulle det da være en wagyu smash burger! En smash burger laves på wagyu hakkekød, som du former i kugler af ca. 80g pr. stk. Kuglerne puttes på en brandvarm pande med fedtstof én ad gangen og presses helt flad med en bøfpresser.
På denne måde får du en tynd hakkebøf, som opnår en helt exceptionel stegeskorpe, når den presses ned mod den varme pande. Giv bøffen ca. 60 sekunder på den første side, mens du presser kødet med bøfpresseren. Du kan med fordel putte ost på bøffen, når den er blevet presset og vendt. Giv den herefter 60 sekunder mere. Der skal to “smashede” hakkebøffer i hver burger.
Vi anbefaler, at du bruger en lækker briochebolle og tilføjer syltede agurker og løg. Så har du den lækreste smash burger, som bare smager helt fantastisk. Den perfekte wagyu burger til dig, som vil have en saftig burger udover det sædvanlige!