Wagyu avocadotoast

En let og lækker wagyu snack. Den friske avocadocreme, det sprøde brød og den fede wagyu bøf er simpelthen en vinder. Jeg lavede denne ret til personalemad på restauranten, og alle var ellevilde med den.

Antal: 8 stk. (4 personer) / Tilberedning: 30 minutter


Ingredienser

 • 2 wagyu striploin eller ribeye bøffer a 300g
 • 1 godt brød (jeg foretrækker et ciabattabrød)
 • 2 fed hvidløg
 • 1 lime
 • ½ frisk rød chili
 • ½ skalotteløg
 • ½ bundt koriander
 • salt
 • peber
 • 2 modne avocadoer
 • 1 forårsløg
 • 1 dl piskefløde
 • 50g fintrevet parmesan

Sådan gør du

 1. Svits bøffen af på en rygende varm pande i ca. 2 minutter på hver side. Lad derefter bøffen hvile i 10-15 minutter, til den er stuetemperatur.
 2. Skær brødet i skiver og rist det på brødristeren eller i ovnen i 5 minutter på 180 °C varmluft.
 3. Fjern stenene fra avocadoerne.  Put avocadoerne i en blender/thermomix. Pres lime ud over avocadoerne i blenderen.
 4. Snit derefter skalotteløg, chili, hvidløg, den grønne del af forårsløget og koriander. Put det hele ned i blenderen til avocadoerne sammen og tilsæt lidt salt og peber.
 5. Blend cremen sammen på høj styrke i 30-45 sekunder. Skrab derefter kanterne af blenderen og blend igen på høj styrke i 30-45 sekunder.
 6. Skrab kanterne igen. Blend derefter på medium styrke, imens fløden stille og roligt tilsættes. Blend indtil cremen er luftig og blød.
 7. Anret avocadocreme på brødet. Skær bøfferne i tynde skiver og anret ovenpå avocadocremen. Top med fintrevet parmesan.

Tips til opskriften

Koriander er en krydderurt, der om nogen deler vandene. Er du ikke til koriander, kan du udskifte det med persille eller kørvel. Da der er masser af syre i form af lime i avocadocremen, kan den holde et par dage på køl og holde den flotte farve.

Andre opskrifter

5. april 2024
Sådan tilbereder du Iberico (Sortfodsgris) 

Iberico er ekstraordinære udskæringer, og Iberico-grisen fra Spanien har en helt unik smag, som er elsket af mange. Vi er også store fans af svinet fra syden og  har derfor lavet en lille oversigt/guide, hvor vi kommer med bud på hvordan man kan tilberede de forskellige udskæringer. Minder meget om Wagyu kød Iberico af Bellota […]

30. september 2022
Wagyu Steak-sandwich

Så er vi nået til en helt (i mine øjne) klassisk go-to steak sandwich. Vågner du op med et par wagyu bøffer i køleskabet og fik lidt for meget vin til gårsdagens parmiddag, vil jeg godt lægge hovedet på blokken og love dig, at denne sandwich redder din dag. Denne snaskede steak sandwich redder tømmermændene […]

14. september 2022
Wagyu Beef-Wellington

Denne ret satte min restaurant på danmarkskortet. Vi sælger snildt 2-300 kg Beef Wellington om ugen (dog ikke med wagyu kød), så jeg har minimum lavet de første 15.000 Beef Wellington i mit liv. Derfor kan jeg skrive under på, at nedenstående opskrift er nem at forstå og næsten umulig at lave forkert, selvom det er en teknisk ret.

14. september 2022
Wagyu-bearnaise tatar

En klassisk tatar toppet med sprød boghvede, bearnaise mayo og frisk karse. En sikker vinder. Tatar er altid min go-to ret at lave med diverse kødrester og afpuds. Specielt med noget så dyrt og eksklusivt som wagyu kød. Alt kød kan bruges til tatar, fordi det alligevel skal skæres i småstykker.

31. marts 2022
Wagyu Sashimi på 3 måder

Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på!

12. marts 2022
Tatar- og trøffel sliders

Denne ret kom til live, da vi på Feed Bistro skulle lave personalemad, og havde en del wagyu rester tilbage. Vi har lavet den flere gange efterfølgende, og én ting er sikker; det smager bare godt! Det tager kun 20 minutter at tilberede.

26. februar 2022
5 forskellige mayoer

Vi elsker en god, hjemmerørt mayo! I denne opskrift tager vi dig igennem 5 mayoer: Wagyu-mayo, trøffel-mayo, brunet smør-mayo, dijon-persille-mayo og bearnaise-mayo.

11. februar 2022
Wagyu surf & turf

Hvis du skal imponere din bedre halvdel, er denne wagyu surf & turf et sikkert hit! De bedste råvarer bruges og det tager ikke mere end en time at tilberede.

10. februar 2022
Wagyu avocadotoast

En let, smuk og lækker wagyu snack. Frisk avocadocreme, sprødt brød og fed wagyu. Tilberedningstid på kun 30 minutter – what’s not to like?

Populære produkter

 • Wagyu Stegefedt - ca. 100g

  Wagyu Stegefedt – ca. 100g

  kr. 95,00
  Tilføj til kurv
 • Australsk Wagyu Ribeye MBS 6-7
  Ferskvare

  Australsk Wagyu Ribeye MBS 6-7

  kr. 523,25kr. 5.019,50
  Vælg muligheder
 • Wagyu Glace

  Wagyu Glace

  kr. 95,00
  Tilføj til kurv
 • Trøffel Flødekartofler

  Trøffel Flødekartofler

  kr. 140,00kr. 280,00
  Vælg muligheder

Pakker

 • Hele EM-Pakken
  EM-TILBUD
  Ferskvare

  Hele EM-Pakken

  kr. 895,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu Bearnaise-burgers til 4 pers.
  EM-TILBUD
  Frostvare - sendes til optøning

  Wagyu Bearnaise-burgers til 4 pers.

  kr. 495,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  Wagyu Burger-kit – 2 pers.

  kr. 275,00
  Tilføj til kurv
 • Snackpakken Deluxe

  Snackpakken Deluxe

  kr. 1.495,00
  Tilføj til kurv
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram