Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på!
En let og lækker wagyu snack. Den friske avocadocreme, det sprøde brød og den fede wagyu bøf er simpelthen en vinder. Jeg lavede denne ret til personalemad på restauranten, og alle var ellevilde med den.
Antal: 8 stk. (4 personer) / Tilberedning: 30 minutter
Koriander er en krydderurt, der om nogen deler vandene. Er du ikke til koriander, kan du udskifte det med persille eller kørvel. Da der er masser af syre i form af lime i avocadocremen, kan den holde et par dage på køl og holde den flotte farve.
Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på!
Denne ret kom til live, da vi på Feed Bistro skulle lave personalemad, og havde en del wagyu rester tilbage. Vi har lavet den flere gange efterfølgende, og én ting er sikker; det smager bare godt! Det tager kun 20 minutter at tilberede.
Vi elsker en god, hjemmerørt mayo! I denne opskrift tager vi dig igennem 5 mayoer: Wagyu-mayo, trøffel-mayo, brunet smør-mayo, dijon-persille-mayo og bearnaise-mayo.
Hvis du skal imponere din bedre halvdel, er denne wagyu surf & turf et sikkert hit! De bedste råvarer bruges og det tager ikke mere end en time at tilberede.
En let, smuk og lækker wagyu snack. Frisk avocadocreme, sprødt brød og fed wagyu. Tilberedningstid på kun 30 minutter - what's not to like?
Tilmeld nyhedsbrev og gå ikke glip af gode tilbud, nyheder og meget mere!