Wagyu

Wagyu

Viser 1–16 af 24 resultater

Du kan læse mere om wagyu-graduering her.

De mest stillede spørgsmål og svar har vi samlet lige her. WagyuPushers mantra er, at det skal være nemt for alle at kunne få fat i wagyu kød af ekstraordinær kvalitet og smag. Derfor tilbyder vi et begrænset, men særlig udvalgt sortiment af wagyu kød med hurtig levering direkte til døren eller lokal afhentning alle ugens dage undtagen søndag. Med andre ord sælger vi kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, uden at du bliver præsenteret for et hav af unødvendige muligheder.  

Gennemprøvede produkter

Wagyu-entusiast, ejer og køkkenchef hos Feed Bistro, Jacob Jørgsholm, har i løbet af det seneste år prøvesmagt Wagyu-kød fra producenter i blandt andet Australien, Uruguay, Chile og Japan, med det formål at kunne levere det bedste produkt til dig. Vores sortiment af wagyu-kød er håndplukket fra de bedste producenter, og WagyuPusher står derfor 100 % inde for kødets kvalitet og smag.

Spis mindre, men bedre kød

Flere og flere vælger af respekt for miljøet at spise mindre oksekød end tidligere. Hos WagyuPusher ønsker vi at ændre madvanerne hos danskerne, så der generelt spises mindre, men bedre kød, når der en gang imellem er bøf på menuen. Flere og flere ønsker sig en særlig oplevelse, når de "endelig" skal have servere en god steak. Hvis du gerne vil have en utrolig smagsoplevelse, når du spiser kød, så er WagyuPusher stedet for dig, da vores wagyu-kød giver dig den ekstraordinære oplevelse, som du søger. Du kan enten købe en hel udskæring, som du selv kan skære i steaks, ellers tilbyder WagyuPusher at håndskære steaks af markedets bedste wagyu til dig.

Alt det bedste Wagyu-kød

Vi har udvalgt vores wagyu-kød ud fra den klare forudsætning, at kunden skal blive blæst bagover af kvaliteten og have let ved at finde frem til det ønskede wagyu-produkt. Vi har undersøgt og særligt udvalgt wagyu-udskæringer med henblik på at sikre gennemsigtighed og kvalitet fremfor kvantitet. Det er let at fare vild i en overflod af forskellige produkter, og derfor har vi sørget for at give dig et let overblik i kraft af vores begrænsede udvalg af wagyu-kød, som samtidig indeholder alt det bedste indenfor wagyu. Vores hovedsortiment er fra Australien, som efter vores opfattelse leverer markedets bedste wagyu, uanset om der er tale om steaks, tomahawk, culotte eller mørbrad mv.

Hos WagyuPusher tilbyder vi wagyu ribeye som hele stykker eller håndskårne steaks i tre forskellige klasser, nemlig MBS 4-5, 6-7 og 8-9, wagyu striploin MBS 4-5 i hele stykker eller håndskårne steaks, wagyu mørbrad MBS 4-5, wagyu culotte MBS 8-9, wagyu flap meat MBS 8-9, wagyu tomahawk MBS 8-9, wagyu Bone-in ribeye MBS 4-5 og vores helt særlige wagyu sashimi fra vores wagyu ribeye MBS 4-5. Uanset om du skal have dig en wagyu steak af den bedste form for oksekød, eller om du vil have dig en unik oplevelse med vores øvrige udskæringer, er du kommet til de rigtige sted.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram