Trøffel - hvad er det?

Hvad er trøffel?

Trøffel er en ældgammel og eksklusiv delikatesse, som har været populær i mange år. Helt konkret er trøffel en spiselig svamp, der kommer fra den store trøffel-familie, som hedder Tuber på latin. De to mest kendte trøfler i familien er Tuber Melanosporum (sort vintertrøffel) og Tuber Magnatum Pico (hvid Alba vintertrøffel). 

Hvad smager trøffel af?

Vi bliver tit spurgt, hvordan en trøffel smager. Det er meget svært præcist at beskrive, hvad trøffel smager af, fordi smagen er så speciel. Smagen i trøfler varierer meget afhængig af, hvilken type, der er tale om. Den sorte vintertrøffel har smagsnoter af chokolade, cognac og svesker, mens sommertrøflen generelt har smagsnoter af nødder og en fin duft af hasselnød. 

Er der forskel på sommertrøfler og vintertrøfler?

Der er relativ stor smagsforskel på vintertrøfler og sommertrøfler. Overordnet set er vintertrøflen stærkere og mere intens i smagen, mens sommertrøflen har en mildere smag. Trøflerne ændrer også smag afhængig af sæsonen, hvor vintertrøflen har den kraftigste smag, når vinteren “peaker”, da vintertrøflen når sit optimale modningsniveau på dette tidspunkt. 

Hvor kan du købe trøfler?

Hos WagyuPusher forhandler vi sorte vintertrøfler med en fantastisk dyb smag. Du kan både købe trøflerne til en god pris, selvom trøfler generelt ikke er et billigt produkt - men kvalitet koster bare penge. Når det er sagt, har vi nogle af Danmarks bedste priser på trøffel. Da vi ikke synes, at sommertrøflen har en intens nok smag, forhandler vi kun den sorte vintertrøffel, så længe den er i sæson.

Pakker med trøfler

Vi har lavet flere pakker, hvor du får nogle af de bedste appetizers/forretter, blandt andet trøffel, caviar og wagyu sashimi. Du kan vælge mellem vores Snackpakke og Snackpakke Deluxe, hvor du får japansk A5+ sashimi MBS 10-12 sammen med din caviar og trøffel. 

Hvordan leveres trøffel?

Vi leverer din trøffel i termokasse pakket med køleelementer, så du er sikker på, at temperaturen på trøflerne holdes på max +5 grader under transporten. Vi leverer direkte til din hoveddør i hele Danmark med vores fødevaregodkendte fragtfirma Xpressen.

Andre indlæg

22. maj 2023
Trøffel - hvad er det?

Hvad er trøffel? Trøffel er en ældgammel og eksklusiv delikatesse, som har været populær i mange år. Helt konkret er trøffel en spiselig svamp, der kommer fra den store trøffel-familie, som hedder Tuber på latin. De to mest kendte trøfler i familien er Tuber Melanosporum (sort vintertrøffel) og Tuber Magnatum Pico (hvid Alba vintertrøffel).  Hvad […]

20. maj 2023
Vores specialiteter

Udover at sælge markedets bedste wagyu-kød tilbyder vi også en lang række specialiteter. Alle vores specialiteter passer perfekt til vores kød og er særligt udvalg pga. den høje kvalitet. Tilbehør til wagyu-kød Hos os kan du få det komplette måltid, dvs. både et fantastisk stykke wagyu-kød, men også tilbehør som blandt andet trøffel flødekartofler, rösti […]

20. maj 2023
Hvordan leveres varerne?

Det er relativt nyt for mange mennesker at købe fødevarer som kød online, men bare rolig - det er hurtigt, nemt og sikkert at bestille produkter fra os. Hvis du endnu ikke ved, hvordan det fungerer, så guider vi dig igennem købsprocessen her.  Produkterne sendes i en termokasse med køl Vi leverer dine produkter som […]

17. maj 2023
Caviar - hvad er det egentlig?

Caviar er en af de mest kendte og eksklusive delikatesser i verden - og med god grund. Caviar smager nemlig fantastisk som en appetizer eller forret. Det kan enten nydes rent eller på blinis med creme fraiche og rødløg - eller fra hånden med en god vodka til…

17. maj 2023
Det bedste kød til grillen - wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

5. maj 2023
De mest stillede spørgsmål

Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil vide mere om wagyu-kød. Derfor har vi samlet svar på de spørgsmål, som vi ofte får, i dette blogindlæg

23. april 2022
Hvad er forskellen på japansk wagyu- og Kobe-kød?

Du har sikker hørt om det famøse Kobe-kød. Men ved du egentlig, hvad forskellen er på Kobe-kød og wagyu-kød? Og er det pengene værd? Det er faktisk sådan, at alt Kobe-kød stammer fra wagyu-kvæg, men kun det færreste wagyu-kød er Kobe.

26. marts 2022
Wagyu & sundhed

Man hører tit, at fedtholdig mad er usundt. Men forholder det sig også sådan, når man snakker om wagyu? Svaret er for de fleste måske en smule overraskende.

16. marts 2022
Er der forskel på wagyu med den samme MBS-score?

Wagyu-kvægets genetik er meget afgørende for, hvilken kvalitet kødet har. Jo større procentdel wagyu-gener, kvæget har, desto mere intens er smagen. Der kan derfor godt være forskel på kvaliteten af kødet, selvom to bøffer har samme MBS-score.

2. marts 2022
Wagyu myter

Det eksotiske kød har været omgivet af mange myter og fortællinger, som mange af vores kunder vil have svar på om er sande. Du kan i denne artikel læse mere om de mange myter om kødet her og få svar på, hvilke af dem der er sande.

Populære produkter

 • Wagyu Ribeye MBS 6-7 🇦🇺

  Wagyu Ribeye MBS 6-7 🇦🇺

  kr. 523,25kr. 5.019,50
  Vælg muligheder
 • Wagyu Stegefedt

  Wagyu Stegefedt

  kr. 95,00
  Tilføj til kurv
 • Udsolgt - skriv dig op her!
  Wagyu Ribeye MBS 4-5 🇦🇺

  Wagyu Ribeye MBS 4-5 🇦🇺

  kr. 418,25kr. 4.012,00
  Vælg muligheder
 • Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

  Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

  kr. 995,00
  Tilføj til kurv

Pakker

 • Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  kr. 275,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu & svampe risotto-kit - 2-3 pers.

  Wagyu & svampe risotto-kit - 2-3 pers.

  kr. 475,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu Sashimi Smagning

  Wagyu Sashimi Smagning

  kr. 895,00
  Tilføj til kurv
 • Steak Challenge - 2-3 pers.

  Steak Challenge - 2-3 pers.

  kr. 995,00
  Tilføj til kurv
Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram