Trøffel

Trøffel

Hos WagyuPusher tilbyder vi bl.a. de eftertragtede sorte vintertrøfler fra Australien, sort trøffelsalt, trøffelpulver, trøffel flødekartofler samt uundværligt tilbehør som trøffel rivejern og trøffel slicer. Ønsker du derfor at udvide din gastronomiske horisont, er trøfler, herunder trøffel-tilbehør, det perfekte udgangspunkt – og heldigvis finder du det hele her hos WagyuPusher.

Viser alle 7 resultater

Trøffel

Vil du gerne tage din kogekunst op på et helt nyt kulinarisk niveau? Trøfler har en lækker og delikat smag, og de knoldformede svampe, som findes i mange forskellige sorter, tilføjer en helt særlig smag og aroma til din madlavning. Smagen og duften er helt unik, hvorfor de eksklusive svampe også er en del af menukortet på de fineste og bedste restauranter over hele verden.

Trøffelsalt – lækkert, sort trøffelsalt

Skal du peppe din madlavning op, kan du med fordel tage vores sorte trøffelsalt i brug. Denne trøffelsalt indeholder delikate, cypriotiske saltflager, der smager af sommertrøfler. Prøv det til kød- og grøntsagsretter, ligesom det passer fremragende til kolde retter; herunder til fisk, æg, skaldyr og salater. Du kan også erstatte trøffelsalt med din almindelige hverdagssalt og give dine hverdagsretter trøffelsmag.

Trøffelpulver og flødekartofler med trøffel 

Mangler du smagen af trøfler til hverdag? Med vores trøffelpulver kan du hurtigt pifte dine retter op, uden at skulle bruge en trøffel til det. Lige præcis dette trøffelpulver har en stærk og markant smag, og du kan anvende den til f.eks. sushi, vegetar- og pastaretter, supper, grøntsager, hjemmelavede dips og meget andet.

Er du samtidig på udkig efter flødekartofler, der smager af trøfler, er vi også leveringsdygtige. Vi har taget den klassiske spise og peppet den op med trøfler, så du bl.a. kan nyde dit wagyu kød sammen med lækre trøffel flødekartofler; men prøv også flødekartoflerne til kylling eller kalvekød.

Sorte vintertrøfler 

Hos WaguyPusher tilbyder vi derudover de eftertragtede, sorte vintertrøfler fra Australien. Der er tale om en af de mest eksklusive og fineste trøffelsorter, som har en intens smag med noter af chokolade og cognac. Disse sorte vintertrøfler er utroligt smukke med deres næsten perfekte, runde former – og så har de masser af aroma og smager fremragende.

For at bevare mest muligt smag og intensitet, skal trøflerne ikke tilberedes for meget, da trøfler naturligt udløser masser af aroma og smag, når de drysses over en varm ret.

Vintertrøflerne skal opbevares i køleskab i en lufttæt beholder, hvor de enkeltvis skal pakkes i køkkenrulle – papiret skal du skifte dagligt. Yderligere er det vigtigt, at du ikke vasker trøflerne, men blot rengør dem med en lille kniv i folderne eller med en børste.

Trøffel rivejern

Skal du rive frisk trøffel ud over dit wagyu-kød, kan du med fordel anvende vores trøffel rivejern, som er specialdesignet til at rive trøfler helt fint. Prøv også at rive frisk trøffel ud over pasta- eller risottoretter samt diverse salater. Trøflerne tilføjer en ekstra smagfuld dimension til din ret.

Ønsker du helt fine skiver at trøffel ud over din ret, er vores italiensk producerede trøffel slicer lige noget for dig. Mandolinjernet er desuden justerbart, hvorfor du kan skære trøflerne i lige præcis den tykkelse, du ønsker. Dette brugervenlige og funktionelle mandolinjern er desuden lavet i smukt italiensk rosentræ.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram