WagyuPusher har fået fingre i markedets bedste fuldblods A5 wagyu kød fra Japan. Der er tale om originalt, japansk A5+ wagyu ribeye MBS 10-12 med den bedst mulige fedtmarmorering og smag. Vi har fået kødet hjem i et begrænset parti, da det er meget svært at få fat i.
Kødet har en smag, som bare må opleves. Ønsker du et stykke kød med mindre fedtmarmorering end vores japanske wagyu kød, anbefaler vi, at du tager et kig på vores australske wagyu.
Læs mere om wagyu graduering her.
DENNE VARE SENDES FROSSEN TIL OPTØNING UNDERVEJS. VED AFHENTNING I BUTIKKEN, UDLEVERES DEN FROSSEN.
Tilberedningsvideoen er lavet for et stykke på 1 kg. Hvis du skal lave et stykke på ca. 500g, anbefaler vi, at du steger bøffen på en brandvarm pande i 1,5 min. på hver side, og 1,5 min. på hver side ved middel varme. Herefter skal kødet hvile i minimum 5 min.
Vægt | 1 kg |
---|---|
Grading | A5+, MBS 10-12 |
Holdbarhed | 4 dage på køl. Nedfrosset op til 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Oprindelse | Gunma, Japan |
Race | Fuldblods wagyu |
Udskæring | Ribeye |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.