Australsk Wagyu

Australsk Wagyu

Viser 1–16 af 20 resultater

Australsk wagyu hos WagyuPusher

Hos WagyuPusher har vi et mål om at tilbyde markedets bedste wagyu, fra verdens førende producenter. Vi tilbyder de absolut bedste udskæringer og vores sortiment omfatter både australsk wagyukød, men også et stort udvalg af japansk wagyu.

Uanset om du ønsker udskæringen som wagyu ribeye, striploin, culotte, tomahawk, flanksteak eller flapmeat, så kan vi lave udskæringerne, i en størrelse og prisklasse, som passer til dig. Vi forhandler ligeledes udskæringerne med forskellig marmorering, som eksempelvis MBS 4-5, MBS 6-7 og MBS 8-9. Vil du vide mere om marmorering, så se vores side om wagyu graduering.

Leder du efter lækkert wagyukød fra Australien? I så fald er du altså havnet det helt rette sted. Vores udvalg af australsk wagyu er omhyggeligt valgt for at sikre, at vi kun tilbyder kød fra øverste hylde. Vores samarbejde med anerkendte producenter, med passion fra opdræt, sikrer vores kunder førsteklasses kød – som er både saftigt, mørt og giver en unik smagsoplevelse. Vores kød sælges både online, med levering i hele landet. Vi kan ligeledes besøges i vores fysiske butik, lokaliseret på Vesterbro.

Smagsoplevelse uden sammenligning

Vi har et stort udvalg af australsk wagyu. Vi besøger selv producenterne løbende og tilbyder blandt andet australsk wagyu fra Jack’s Creek. Desuden er vi eneforhandler af wagyukød fra topproducenten Auskobe, der producerer det absolut bedste australske wagyukød. 

Selvom mange forbinder wagyukød med Japan, så har australierne produceret wagyukød i mere end 25 år. De mange års erfaring og produktion gør derfor, at netop Australien er et af verdens førende lande, når det kommer til produktionen af wagyukød. Det betyder for dig, at du opnår en sublim smag, mørhed og nærmest smeltende effekt på tungen, som kun de færreste kan matche.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af australsk wagyukød. Vores passion for netop wagyukødet og vores tætte forhold til leverandørerne betyder, at vi kan tilbyde vores kunder det fineste australske wagyukød. Vi er stolte af at være ambassadører for netop australsk wagyu og sætter en ære i at tilbyde wagyukød fra Australien i topkvalitet.

Køb australsk wagyukød online

Hos WagyuPusher finder du et stort udvalg af australsk wagyukød. Vi har ligeledes et bredt udvalg af tilbehør, som eksempelvis caviar, samt et godt udvalg af kød til grillen. Vi tilbyder levering direkte til døren i hele Danmark, men du er ligeledes velkommen i vores fysiske butik på Viktoriagade 6, 1655 København V.

Uanset om du leder efter australsk wagyu flanksteak, ribeye, flapmeat eller noget mere simpelt som australske wagyu burgerbøffer, så finder du et stort udvalg her hos os.

Vi forsøger på bedste vis at have et bredt udvalg af udskæringer og muligheder online. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig! I vores fysiske butik tilbyder vi gratis håndskæring, men sælger også i større udskæringer af 1, 2 eller 3 kg.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram