Australsk Wagyu

Du kan læse mere om wagyu-graduering her.

Australsk wagyu hos WagyuPusher

Hos WagyuPusher er det vores mission at skaffe markedets bedste wagyu fra verdens førende producenter til dig. Udover et udvalg af japansk wagyu tilbyder vi også det bedste wagyu, du kan få fra Australien. Vi tilbyder alle de bedste og mest populære udskæringer som fx wagyu ribeye, striploin, culotte, tomahawk, flanksteak og flapmeat. Disse udskæringer er mulige at få i lige præcis den prisklasse og marmorering, der passer dig, da vi forhandler udskæringerne i både MBS 4-5, MBS 6-7 og MBS 8-9.

Smagsoplevelse uden sammenligning

Vores vigtigste mål er at gøre wagyu-kød lettilgængeligt for alle danskere, der har en forkærlighed for godt kød. Vi tilbyder wagyu beef fra australske Jack's Creek og topproducenten Auskobe. Vi er eneforhandler af wagyu fra Auskobe, der producerer det absolut bedste wagyu, du kan få fra Australien.

Australierne har produceret wagyu beef i mere end 25 år, og de særegne teknikker og den indgående forskning har gjort, at Australien er en af de førende producenter af wagyu. Dette kan smages, da det australskproducerede wagyu beef har en sublim smag, mørhed og smeltende effekt på tungen, som de færreste producenter kan matche. Det er hos WagyuPusher nu muligt at få kødet leveret direkte til døren i hele Danmark.

Køb australsk wagyu beef online

Du kan købe dit australske wagyu kød online hos WagyuPusher eller i vores butik på Viktoriagade 6, 1655 København V. Vi sælger kødet i steaks á 350g, som vi håndskærer gratis for dig, eller i større udskæringer fra 1kg, 2 kg, og du kan også købe hele stykker på ca. 3 kg, hvor du får en fast rabat på 15%.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram