Se flere

Det bedste kød til grillen – wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

Kan man grille wagyu?

Vi bliver ofte spurgte, om wagyu-kød egner sig til grillen. Svaret er et stort, rungende “JA” – wagyu bliver fantastisk, uanset om du laver kødet på grill eller på panden! Den intense fedtmarmorering i kødet gør, at du på grillen meget nemt får en flot, sprød stegeskorpe på din steak. Samtidig får du ved at grille wagyu en perfekt kombination af den klassiske grillsmag sammen med den dybe, intense smag af wagyu. 

Hvilken udskæring skal jeg vælge til grillen?

Vi har mange udskæringer af wagyu, der egner sig rigtig godt til grillen. Hvis du er til bøffer, er både vores wagyu striploin MBS 6-7 eller vores australske wagyu ribeye MBS 4-5, MBS 6-7 eller MBS 8-9 et fremragende valg. Er du mere til en steg, så er vores wagyu flanksteak MBS 6-7 eller wagyu culotte MBS 8-9 et rigtig godt bud på en super grill-udskæring.

Vi har udvalgt de bedste grill-produkter til dig

Du kan finde alle vores bedste grill-produkter inde på vores grill-fane. Her får du et bredt udvalg af udskæringer, der er særligt egnet til at ryge på grillen. Her kan du finde alt fra lækre bøffer til saftige stege, som alle giver dig en kæmpe smagsoplevelse!

Tilberedningsvideoer- og guides

Du kan roligt købe dit wagyu hos os, når du skal have noget godt kød til grillen. Vi har lavet udførlige tilberedningsvideoer og -guides, så du ved, hvordan du skal tilberede kødet på grillen. 

Tre gode råd til at grille wagyu

  1. Tag kødet ud fra køleskabet ca. 30 minutter, inden det skal på grillen. På denne måde sikrer du dig, at kødet ikke er helt koldt i midten, hvilket gør, at du både får en flot stegeskorpe og en passende kernetemperatur. 
  2. Sørg for, at grillen er brandvarm (gerne +250 grader), så du får en god stegeskorpe. 
  3. Lad altid kødet hvile efter tilberedning. Her vil kødet tilberede videre, samtidig med at saften ikke vil sive ud af kødet. 

Hvordan leveres kødet?

Vi leverer dit wagyu kød i termokasse pakket med køleelementer, så du er sikker på, at temperaturen på kødet holdes på max +5 grader under transporten. Vi leverer direkte til din hoveddør i hele Danmark med vores fødevaregodkendte fragtfirma Xpressen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os – vi vil hellere end gerne hjælpe, hvis du er i tvivl om noget!

Relaterede artikler

Godt at vide, inden du bestiller kød online

16. jul 2024
3 min. læsetid
Wagyu og sundhed Jacob Jørgsholm

Wagyu & sundhed

26. mar 2022
4 min. læsetid
Wagyu øl og massage

Wagyu myter

2. mar 2022
6 min. læsetid

Hvad er forskellen på kaviar og caviar?

14. okt 2024
2 min. læsetid
A5 ribeye wagyu japan

Hvad er forskellen på japansk wagyu- og Kobe-kød?

23. apr 2022
3 min. læsetid
A4 wagyu Ribeye

Sådan sikres kvaliteten af japansk wagyu 

10. jul 2023
1 min. læsetid
Wagyu bøf

De mest stillede spørgsmål

5. maj 2023
7 min. læsetid

Hvordan leveres varerne?

20. maj 2023
2 min. læsetid
efterårstrøffel

Trøfler – hvad er det?

22. maj 2023
3 min. læsetid
A4 wagyu Striploin

Vidste du, at alt japansk wagyu har sit eget ID?

10. jul 2023
1 min. læsetid
wagyupusher udskæringer

Er der forskel på wagyu med den samme MBS-score?

16. mar 2022
3 min. læsetid
Caviar

Caviar – hvad er det egentlig?

17. maj 2023
2 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
    Andre købte også
      Beregn forsendelse