Grill er og bliver populært blandt danskerne. Når grill kød tilberedes på grillen, får det en helt fænomenal smag, som ikke fås andre steder. Så når vejret byder på det, er det frem med grillen og på med vores smagfulde kød.
Hos WagyuPusher har vi samlet noget af det bedste kød til grillen, som du kan forkæle dig selv og dine gæster med. Uanset anledning – så er der altid god grund til at servere et godt stykke kød, som får mundvandet til at løbe. Det garanterer vi, hvis du serverer et stykke wagyu kød, som er noget af det allerbedste oksekød til grillen, du finder på markedet
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at vi bestræber os efter at finde det bedste kød til grillen. Vi er drevet af en ægte passion for at levere førsteklasses produkter, der virkelig skinner, når de tilberedes på grillen. Derfor er vi konstant på jagt efter nye og spændende produkter, der kan tage din grillning til nye højder. Vores produktsortiment bliver større og større og vi tilføjer tit nye specialiteter, kvalitets wagyu og alt udstyr du skal bruge til at sætte de bedste rammer for den næste grillaften.
Spørgsmålet kan måske virke malplaceret, men ikke desto mindre er det et hyppigt stillet spørgsmål.
Et stykke wagyu kød egner sig fremragende til grillen. Husk altid at få nok varme på grillen, som er med til at give den rette og smagfulde stegeskorpe, så kødet virkelig holder på den fantastiske smag. Vi anbefaler desuden, at du altid temperer din bøf inden stegning, så tag den gerne ud af køleskabet 30 minutter før stegning. Husk dernæst også at lade kødet hvile efterfølgende – på denne måde opnår du det allerbedste resultat. Du kan med fordel også gøre brug af stegetermometer for at opnå den helt korrekte temperatur i kødet.
Hvis du ønsker de bedste hjælpemidler, når du skal til at lave det bedste kød til grill. Så kan vi kun anbefale at du følger opskrifterne i wagyu-kogebogen af Jacob Jørgsholm. På den måde, vil det altid føles som om du har professionel hjælp lige ved din side.
Når du først sætter tænderne i et saftigt stykke grillet wagyu-kød, vil du med det samme indse, at der ikke er nogen tvivl om hverken kvalitet eller smag. Det er en oplevelse, der straks tager dig med på en kulinarisk rejse fyldt med intensitet og delikatesse.
Vores udvalg af wagyu-kød er af den allerhøjeste kvalitet og udvælges omhyggeligt for at sikre den mest sublime smagsoplevelse. Hver bid af wagyu-kødet er mørt, saftigt og smeltende i munden, og det giver dig en ekstraordinær fornemmelse af luksus og forkælelse
Hos WagyuPusher er vores grundessens, at kunden skal blive blæst bagover af både kvalitet og smag samt have let ved at finde frem til det bedste kød til grillen. Med et sortiment fra den anden side af jorden – Australien og Japan – får du leveret de bedste stykker wagyu-kød, der findes på markedet.
Oplev den ekstraordinære smag og kvalitet af japansk wagyu-kød. Med sin bemærkelsesværdige marmorering og usædvanligt møre tekstur er japansk wagyu en sand kulinarisk fornøjelse. Japansk wagyu er fantastisk til grillning. Når japansk wagyu bliver grillet, får det en lækker, let karamelliseret overflade, samtidig med at den fantastiske smag og bløde tekstur bevares.
Når du griller japansk wagyu, er det vigtigt at være opmærksom på det høje fedtindhold og følge de rigtige grillteknikker for at undgå flare-ups og sikre en jævn tilberedning. Ved at grille japansk wagyu korrekt kan du fremhæve og nyde alle de delikate smagsnuancer og den uovertrufne kvalitet, som dette eksklusive kød har at tilbyde.
Ligesom med det japanske wagyu, er australsk wagyu perfekt til grillning. Det er ligeså kendt for sin unikke marmorering af fedt, som smelter under tilberedning og giver en utrolig mørt og saftig smagsoplevelse. Australsk wagyu er kendt for sin høje kvalitet og velsmagende smag, der er en fryd for dine smagsløg.
Når du griller australsk wagyu, får du mulighed for at opleve den fulde intensitet og kompleksitet af smagen. Den rigelige mængde af umættede fedtsyrer i kødet giver en delikat og fyldig smag, der smelter i munden. Den lette karamelliserede overflade under grillningen tilføjer en behagelig og sprød tekstur.
Hvis du har nogle spørgsmål eller bare er nysgerrige på at lære mere om wagyu og kødets oprindelse, så har vi oprettet en side med vores mest stillede spørgsmål og svar. Hvis du ønsker at se produkterne og tale med vores dygtige medarbejdere, er det muligt at se vores sortiment og kødets flotte marmorering i vores butik på Viktoriagade 6, 1655 København.