Se flere

Godt at vide, inden du bestiller kød online

Hvordan bestiller jeg kød hos WagyuPusher til levering på min hjemmeadresse?

  1. Du vælger de varer, du ønsker, og går til kassen
  2. Ved kassen indtaster du dine oplysninger (navn, adresse, mail osv.)
  3. Herefter vælges den ønskede dato for levering. Du behøver IKKE at være hjemme på leveringstidspunktet
  4. Det er muligt at vælge levering op til 3 måneder frem – så du behøver ikke vente med at bestille til sidste øjeblik. Vi skærer og pakker selvfølgelig først varerne dagen inden levering
  5. Du skriver en ordrenote, som fragtmanden skal overholde. Dette kan fx være at pakken skal stilles i garagen, eller at fragtmanden skal banke på og aflevere den personligt
  6. Du gennemfører din ordre og betaler
  7. WagyuPusher reserverer pengene, men trækker dem først, når pakken sendes afsted. Dette vil altid være dagen inden, at pakken lander hos dig

Når du bestiller wagyukød hos WagyuPusher, skærer og pakker vi din ordre dagen inden, den er hos dig. Det vil sige, at du altid får helt friskskårne bøffer, selvom ordren er lagt flere uger inden levering.

Hvordan foregår bestilling af kød hos WagyuPusher til afhentning i vores butik på Viktoriagade 6?

  1. Du vælger de varer, du ønsker, og går til kassen
  2. Ved kassen indtaster du dine oplysninger (navn, adresse, mail osv)
  3. Herefter vælges den ønskede dato for afhentning
  4. Du gennemfører din ordre og betaler
  5. WagyuPusher reserverer pengene, men trækker dem først, når pakken er afhentet.
  6. Når pakken er klar til afhentning, modtager du en besked herom.
  7. Dine varer skæres og pakkes samme dag som du afhenter det, hvilket sikrer, at produkterne altid er helt friske.

Ved bestilling af frostvarer, udleveres disse direkte fra fryseren. Skal det bruges samme dag, bedes du skrive til os, så vi kan tage varerne ud fra fryseren og lægge på køl.

Kan man bare komme ind i butikken uden bestilling på forhånd?

Man kan altid kigge forbi butikken på Viktoriagade 6, 1655 København V, uden at have bestilt på forhånd. Her vil vi gøre vores bedste for at guide dig til den optimale udskæring ud fra dine behov samt give tips og tricks hvad angår tilberedning af kødet. Vi har åbent mandag-torsdag 12-17, fredag 12-17.30 og lørdag 10-13. Søndag holder vi lukket.

Relaterede artikler

Opdræt af wagyu

Opdræt af wagyu

10. feb 2022
3 min. læsetid
A4 wagyu Striploin

Vidste du, at alt japansk wagyu har sit eget ID?

10. jul 2023
1 min. læsetid
Caviar

Caviar – hvad er det egentlig?

17. maj 2023
2 min. læsetid

Hvad er Mollendo Wagyu

20. nov 2024
3 min. læsetid

Hvad er olive wagyu?

20. nov 2024
2 min. læsetid
Rosti fries

Vores specialiteter

20. maj 2023
2 min. læsetid

Hvad er forskellen på kaviar og caviar?

14. okt 2024
2 min. læsetid
A4 wagyu Ribeye

Sådan sikres kvaliteten af japansk wagyu 

10. jul 2023
1 min. læsetid
Wagyu øl og massage

Wagyu myter

2. mar 2022
6 min. læsetid
Wagyu og sundhed Jacob Jørgsholm

Wagyu & sundhed

26. mar 2022
4 min. læsetid

Nytår – mest stillede spørgsmål (FAQ)

30. nov 2024
3 min. læsetid

Hvorfor er wagyu så specielt?

23. okt 2024
1 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse
        Andre købte også
        Andre købte også