Tatar- og trøffel sliders

Denne ret kom til live, da vi på Feed Bistro havde en masse wagyu rester og burgerboller til overs, efter vi havde lavet Katsu Sando. Vi er ikke meget for at lade noget som helst – og især ikke lækre råvarer – gå til spilde. Så hvorfor ikke smide en god tatar, syltede rødløg, brunet smør mayo og friskrevet trøffel i en mini-burger? Det fede ved denne slider er, udover indholdet, at den faktisk er utrolig hurtig og nem at lave.

Antal: 8 stk // Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser
- 350g valgfrit wagyu kød, efter det er afpudset for fedt og sener (gem fedtet)
- 1 skalotteløg
- ½ bdt purløg
- 1 teske dijon sennep
- 1 spsk cognac
- Brunet smør mayonnaise (læs hvordan den laves her)
- Syltede rødløg
- 50-80g trøffel (afhængig af hvor stor en trøffel-elsker du er)
- 8 brioche slider burgerboller

Sådan gør du:
1) Snit kødet i små tern af 2x2 mm.
2) Snit skalotteløg og purløg fint.
3) Rør kødet med skalotteløg, purløg, dijon og cognac. Smag til med salt og peber og evt. wagyu fedt, hvis du har smeltet noget af afpuds fedtet.
4) Skær burgerbollerne i to og steg dem af på en pande med lidt smør, wagyu fedt eller olivenolie.
5) Anret godt med brunet smør mayonnaise på underbollen. Derefter puttes et godt lag tatar på. Top med syltede rødløg, friskrevet trøffel og topbollen.
Tips til opskriften
Du kan frit freestyle med indholdet i tataren og med resten af smagene i burgeren. Så længe der er wagyu tatar, mayonnaise og lidt syrligt i en slider, går man aldrig galt i byen.

Andre opskrifter

31. marts 2022
Wagyu Sashimi på 3 måder

Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på!

12. marts 2022
Tatar- og trøffel sliders

Denne ret kom til live, da vi på Feed Bistro skulle lave personalemad, og havde en del wagyu rester tilbage. Vi har lavet den flere gange efterfølgende, og én ting er sikker; det smager bare godt! Det tager kun 20 minutter at tilberede.

26. februar 2022
5 forskellige mayoer

Vi elsker en god, hjemmerørt mayo! I denne opskrift tager vi dig igennem 5 mayoer: Wagyu-mayo, trøffel-mayo, brunet smør-mayo, dijon-persille-mayo og bearnaise-mayo.

11. februar 2022
Wagyu surf & turf

Hvis du skal imponere din bedre halvdel, er denne wagyu surf & turf et sikkert hit! De bedste råvarer bruges og det tager ikke mere end en time at tilberede.

10. februar 2022
Wagyu avocadotoast

En let, smuk og lækker wagyu snack. Frisk avocadocreme, sprødt brød og fed wagyu. Tilberedningstid på kun 30 minutter - what's not to like?

Populære produkter

Pakker

  • Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.

    Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.

    kr. 295,00
    Tilføj til kurv
  • Wagyu Smagning - 4-5 pers.

    Wagyu Smagning - 4-5 pers.

    kr. 1.695,00
    Tilføj til kurv
  • Saftige Steaks & Sauce - 2-3 pers.

    Saftige Steaks & Sauce - 2-3 pers.

    kr. 595,00
    Tilføj til kurv
  • Caviarsmagning - 2-3 pers.

    Caviarsmagning - 2-3 pers.

    kr. 795,00
    Tilføj til kurv
Copyright © 2022 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram