Det bedste kød til grillen - wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

Kan man grille wagyu?

Vi bliver ofte spurgte, om wagyu-kød egner sig til grillen. Svaret er et stort, rungende “JA” - wagyu bliver fantastisk, uanset om du laver kødet på grill eller på panden! Den intense fedtmarmorering i kødet gør, at du på grillen meget nemt får en flot, sprød stegeskorpe på din steak. Samtidig får du ved at grille wagyu en perfekt kombination af den klassiske grillsmag sammen med den dybe, intense smag af wagyu. 

Hvilken udskæring skal jeg vælge til grillen?

Vi har mange udskæringer af wagyu, der egner sig rigtig godt til grillen. Hvis du er til bøffer, er både vores wagyu striploin MBS 6-7 eller vores australske wagyu ribeye MBS 4-5, MBS 6-7 eller MBS 8-9 et fremragende valg. Er du mere til en steg, så er vores wagyu flanksteak MBS 6-7 eller wagyu culotte MBS 8-9 et rigtig godt bud på en super grill-udskæring.

Vi har udvalgt de bedste grill-produkter til dig

Du kan finde alle vores bedste grill-produkter inde på vores grill-fane. Her får du et bredt udvalg af udskæringer, der er særligt egnet til at ryge på grillen. Her kan du finde alt fra lækre bøffer til saftige stege, som alle giver dig en kæmpe smagsoplevelse!

Tilberedningsvideoer- og guides

Du kan roligt købe dit wagyu hos os, når du skal have noget godt kød til grillen. Vi har lavet udførlige tilberedningsvideoer og -guides, så du ved, hvordan du skal tilberede kødet på grillen. 

Tre gode råd til at grille wagyu

 1. Tag kødet ud fra køleskabet ca. 30 minutter, inden det skal på grillen. På denne måde sikrer du dig, at kødet ikke er helt koldt i midten, hvilket gør, at du både får en flot stegeskorpe og en passende kernetemperatur. 
 2. Sørg for, at grillen er brandvarm (gerne +250 grader), så du får en god stegeskorpe. 
 3. Lad altid kødet hvile efter tilberedning. Her vil kødet tilberede videre, samtidig med at saften ikke vil sive ud af kødet. 

Hvordan leveres kødet?

Vi leverer dit wagyu kød i termokasse pakket med køleelementer, så du er sikker på, at temperaturen på kødet holdes på max +5 grader under transporten. Vi leverer direkte til din hoveddør i hele Danmark med vores fødevaregodkendte fragtfirma Xpressen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - vi vil hellere end gerne hjælpe, hvis du er i tvivl om noget!

Andre indlæg

22. maj 2023
Trøffel - hvad er det?

Hvad er trøffel? Trøffel er en ældgammel og eksklusiv delikatesse, som har været populær i mange år. Helt konkret er trøffel en spiselig svamp, der kommer fra den store trøffel-familie, som hedder Tuber på latin. De to mest kendte trøfler i familien er Tuber Melanosporum (sort vintertrøffel) og Tuber Magnatum Pico (hvid Alba vintertrøffel).  Hvad […]

20. maj 2023
Vores specialiteter

Udover at sælge markedets bedste wagyu-kød tilbyder vi også en lang række specialiteter. Alle vores specialiteter passer perfekt til vores kød og er særligt udvalg pga. den høje kvalitet. Tilbehør til wagyu-kød Hos os kan du få det komplette måltid, dvs. både et fantastisk stykke wagyu-kød, men også tilbehør som blandt andet trøffel flødekartofler, rösti […]

20. maj 2023
Hvordan leveres varerne?

Det er relativt nyt for mange mennesker at købe fødevarer som kød online, men bare rolig - det er hurtigt, nemt og sikkert at bestille produkter fra os. Hvis du endnu ikke ved, hvordan det fungerer, så guider vi dig igennem købsprocessen her.  Produkterne sendes i en termokasse med køl Vi leverer dine produkter som […]

17. maj 2023
Caviar - hvad er det egentlig?

Caviar er en af de mest kendte og eksklusive delikatesser i verden - og med god grund. Caviar smager nemlig fantastisk som en appetizer eller forret. Det kan enten nydes rent eller på blinis med creme fraiche og rødløg - eller fra hånden med en god vodka til…

17. maj 2023
Det bedste kød til grillen - wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

5. maj 2023
De mest stillede spørgsmål

Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil vide mere om wagyu-kød. Derfor har vi samlet svar på de spørgsmål, som vi ofte får, i dette blogindlæg

23. april 2022
Hvad er forskellen på japansk wagyu- og Kobe-kød?

Du har sikker hørt om det famøse Kobe-kød. Men ved du egentlig, hvad forskellen er på Kobe-kød og wagyu-kød? Og er det pengene værd? Det er faktisk sådan, at alt Kobe-kød stammer fra wagyu-kvæg, men kun det færreste wagyu-kød er Kobe.

26. marts 2022
Wagyu & sundhed

Man hører tit, at fedtholdig mad er usundt. Men forholder det sig også sådan, når man snakker om wagyu? Svaret er for de fleste måske en smule overraskende.

16. marts 2022
Er der forskel på wagyu med den samme MBS-score?

Wagyu-kvægets genetik er meget afgørende for, hvilken kvalitet kødet har. Jo større procentdel wagyu-gener, kvæget har, desto mere intens er smagen. Der kan derfor godt være forskel på kvaliteten af kødet, selvom to bøffer har samme MBS-score.

2. marts 2022
Wagyu myter

Det eksotiske kød har været omgivet af mange myter og fortællinger, som mange af vores kunder vil have svar på om er sande. Du kan i denne artikel læse mere om de mange myter om kødet her og få svar på, hvilke af dem der er sande.

Populære produkter

 • Wagyu Ribeye MBS 6-7 🇦🇺

  Wagyu Ribeye MBS 6-7 🇦🇺

  kr. 523,25kr. 5.019,50
  Vælg muligheder
 • Wagyu Stegefedt

  Wagyu Stegefedt

  kr. 95,00
  Tilføj til kurv
 • Udsolgt - skriv dig op her!
  Wagyu Ribeye MBS 4-5 🇦🇺

  Wagyu Ribeye MBS 4-5 🇦🇺

  kr. 418,25kr. 4.012,00
  Vælg muligheder
 • Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

  Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

  kr. 995,00
  Tilføj til kurv

Pakker

 • Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  Wagyu Burger-kit - 2 pers.

  kr. 275,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu & svampe risotto-kit - 2-3 pers.

  Wagyu & svampe risotto-kit - 2-3 pers.

  kr. 475,00
  Tilføj til kurv
 • Wagyu Sashimi Smagning

  Wagyu Sashimi Smagning

  kr. 895,00
  Tilføj til kurv
 • Steak Challenge - 2-3 pers.

  Steak Challenge - 2-3 pers.

  kr. 995,00
  Tilføj til kurv
Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram