Frostmarked

Frostmarked

Viser alle 14 resultater

WagyuPusher har lanceret et frostmarked, hvor du kan købe wagyu på frost til en nedsat pris. Du har derfor mulighed for at få fat i nogle ekstraordinære udskæringer til en lavere pris, end hvad samme udskæring ville koste fersk.

Vi sørger for, at kødet fryses ind på korrekt vis, således at kødet bevarer den fantastiske smag. Kødet er alene blevet frosset ind for at sikre, at bedst-før datoen ikke overskrides.

De mest stillede spørgsmål og svar har vi samlet lige her.

Levering af frostvarer fra WagyuPusher

Når du bestiller varer fra vores frostmarked, pakker vi varerne i termokasser med køleelementer. Varerne vil som udgangspunkt være halvfrosne ved modtagelse. Vi anbefaler, at varerne optøs i køleskabet og spises senest fire dage efter modtagelse. Hvis du ønsker varerne sendt, så de holder sig frosne med henblik på at fryse varerne ned ved modtagelse, bedes du instruere os herom i ordrenoten ved bestilling. I så fald vil vi pakke med flere køleelementer og forsøge at sørge for, at varerne holder sig frosne indtil leveringstidspunktet. Vi gør imidlertid opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at varerne holder sig dybfrosne indtil levering.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram