Krydderier

Krydderier

Bøfkrydderi

Her hos WagyuPusher er det vores mantra, at alle skal kunne få fat i ekstraordinært lækkert wagyu kød med god smag – og derfor tilbyder vi naturligvis også det krydderi til dine bøffer, som vi mener er det bedste. Dyk ned i udvalget her på siden og glæd dig til at nyde smagen af en godt krydret bøf.

Viser alle 6 resultater

 • Sort trøffelsalt

  Sort trøffelsalt

  kr. 155,00
 • Trøffelpulver

  Trøffelpulver

  kr. 245,00
 • Nordur flagesalt - 125g

  Nordur flagesalt – 125g

  kr. 50,00
 • Nordur flagesalt - 250g

  Nordur flagesalt – 250g

  kr. 65,00
 • Nordur peberkorn - 50g

  Nordur peberkorn – 50g

  kr. 60,00
 • Nordur røget salt - 100g

  Nordur røget salt – 100g

  kr. 60,00

Lad krydderiet fremme smagen af bøf

Krydderier er med til at fremme bøffens smag, og her på siden har vi samlet det bøfkrydderi, som vi hos WagyuPusher foretrækker at krydre vores kød med. Der er delte meninger om, hvorvidt kød skal saltes inden stegning. Mange salter deres bøffer inden stegning, da det er med til at fremme kødets lækre smagsnuancer. Vi anbefaler at vente med salt, hvis du steger wagyu kød. Du kan også pebre kødet, men først efter stegning. Tag et kig på vores tilberedningsvideoer og få et tip eller to.

Der er mange varianter og smage inden for krydderier, der på hver sin måde kan skabe en god og ekstraordinær smagsoplevelse. Derfor kan det også anbefales at teste forskellige krydderier af og finde frem til netop det bøfkrydderi, du fortrækker.

Her på siden finder du krydderier, som egner sig godt til en ribeye, flanksteak, mørbrad samt vores populære wagyu kød.

En populær vare, som vi har på hylderne, er vores trøffelpulver. Pulveret har en utrolig intens og karakteristik smag, som du straks vil forelske dig i. Vi anbefaler at anvende pulveret til vores wagyu – men det går også godt med sushi, i en hjemmerørt mayonnaise samt retter, hvor kartoffel og pasta indgår.

Salt og peber fra henholdsvis Indien og Island

I blandt vores sortiment finder du naturligvis også det klassiske krydderi; salt. Med den rette mængde og type af salt, kan du trække lækre smagsnuancer frem i kødet. I udvalget her på siden finder du naturlige havsaltflager fra forskellige mærker, der lige som os sætter en ære i at præsenteret det bedste af det bedste.

Med friske og sprøde saltflager med røgsmag, kan du give du din bøf en udsøgt, røget smag. Saltet bidrager med et røgfyldt touch til enhver ret og egner sig perfekt til eksempel grillmad. Et rigtig godt valg til en lækker steak.

Her på siden forhandler vi desuden peber fra Karnataka, som vi anbefaler til din næste steak. Sammen med flagesalt udgør disse to krydderier et rigtig godt supplement til smagen i din bøf. Med disse krydderier til et stykke wagyu kød kan du være sikker på at få en lækker og ekstraordinær smagsoplevelse.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram