Beskrivelse

OBS: KAN KUN BESTILLES TIL LEVERING D. 30/12. AFHENTNING D. 28/12-31/12.

Indhold pr. person:

Forret: Fuldblods wagyu carpaccio (80g/10 skiver) m/ trøffelmayo, vinaigrette og 24 måneders modnet parmesanost

Hovedret: Wagyu ribeye MBS 6-7 (ca. 300g) m/ trøffel flødekartofler (ca. 350g) & wagyu glace (ca. 1 dl)

Dessert: Gateau Marcel (ca. 150g)

Vores 3-retters gourmet nytårsmenu består af en forret af wagyu carpaccio med trøffelmayo, vinaigrette og 24 måneders modnet parmesanost. Her kan du selv anrette med andet som fx rucola. Hovedretten skal nok få dine gæster til at løfte på nytårs-hatten, da du får en mør, saftig wagyu ribeye MBS 6-7. Til den fantastiske bøf fra Jack’s Creek serverer du vores trøffel flødekartofler og en intens wagyu glace. Sidst, men absolut ikke mindst, slutter du smagsoplevelsen af med en fyldig chokolade Gateau Marcel. 

Med vores nytårsmenu er fundamentet for den mest fantastiske nytårsaften lagt. Alle retterne er lette og hurtige at tilberede, og vi sender selvfølgelig en tilberedningsguide med, så du ikke skal bekymre dig om tilberedningen. 

Minimumsbestilling er 2 personer.

Start evt. aftenen med vores caviar kit.

Tips og tricks: Vi anbefaler, at du selv køber rucola eller andet grønt til carpaccio. Hvis du skal være rigtig fræk, kan du også købe lidt bær til at pynte din Gateau Marcel med.

Tilberedning

FORRET

  1. Placer carpaccio på en tallerken og anret med de ønskede råvarer (fx rucola, parmesan, vinaigrette, trøffelmayo)

HOVEDRET

BØFFER

  1. Tag bøffen ud af køleren 20 min inden tilberedning
  2. Giv den 1,5-2,5 min på hver side ved høj varme (stegetid afhænger af tykkelse og præference)
  3. Lad den hvile i mindst 5 min
  4. Skær ud i skiver á 0,5 cm, salt og servér

Trøffel flødekartofler

  1. Put trøffel flødekartofler i et fad og giv dem ca. 20-25 min ved 200 grader varmluft

SAUCE

  1. Saucen åbnes ved at holde på låg og bund og træk i den orange strop
  2. Varmes op ved lav varme i 5-10 min

DESSERT

  1. Desserten skal blot åbnes og nydes som den er! Top evt. med nogle bær.

Varedeklaration

Yderligere information

Vægt1,3 kg
Udskæring

Ribeye

Grading

MBS 6-7

Race

Renavlet til fuldblods wagyu

Producent

Jacks Creek, Stone Axe Wagyu

Oprindelse

Australien

Kornfodret

Minimum 500 dage

Holdbarhed

Se dato på varen

Levering

Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6

Allergener

Parmesan: Mælk Trøffelmayo: Æg Vinaigrette: Sennep Trøffel flødekartofler: Mælk, æg Sauce: Smør, sulfitter Gateau Marcel: Mælk, æg, Soja

OBS!

Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum.

Indhold

Trøffel flødekartofler: Kartofler, trøffel, vand, SKUMMETMÆLK, rapsolie, champignon, FLØDE, ÆGGEBLOMME, olivenolie, sukker, salt, majsstivelse, OST, citronsaft, vineddike, løg og hvidløg, Trøffelmayo: Rapsolie, vand, ÆG og ÆGGEBLOMME, eddike, salt, sukker, citronsaft, antioxidant,, aroma, paprikaekstrakt

Næringsindhold

Trøffel flødekartofler: Kcal: 137 – Fedt: 9,4g, kulhydrat 10,4g, protein 1,9g, salt 1g, fibre 1,7g

Fragt og levering

Fri fragt ved køb over 2.499 kr.

79 kr. ved køb over 999 kr.

89 kr. ved køb under 999 kr.

Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.

Læs mere om fragt og levering her.

Kundeanmeldelser

NYTÅRSMENU 2024

1 pers.
Fersk
  • Forret: Fuldblods wagyu carpaccio m/ trøffelmayo, vinaigrette og parmesan
  • Hovedret: Wagyu ribeye MBS 6-7 m/ trøffel flødekartofler og wagyu glace
  • Dessert: Gateau Marcel

995,00 kr.

Ikke på lager

Udsolgt? Modtag en mail, når varen er på lager igen!

Andre kiggede også på

Julefrokost menu

275,00 kr.

– ca. 300g sortfodsgris (Iberico Bellota Pluma)
– ca. 300g trøffel flødekartofler
– Wagyu portvinsglace

1 pers.

Ikke på lager

NYTÅRSMENU DELUXE 2024

1.295,00 kr.

  • Appetizer: Blinis m/ Gold Imperial Caviar
  • Forret: Fuldblods wagyu carpaccio m/ trøffelmayo, vinaigrette og parmesan
  • Hovedret: Wagyu ribeye MBS 8-9 m/ trøffel flødekartofler og wagyu glace
  • Dessert: Gateau Marcel
1 pers.
Fersk

Ikke på lager

(3 kundeanmeldelser)
-30%

Australsk Wagyu Inderlår til tatar (250g)

157,50 kr. 225,00 kr.

Frost

På lager

Har du fået det hele med?

(6 kundeanmeldelser)

Australsk Wagyu Ribeye MBS 8-9+

Fra 663,25 kr.

Fersk

Har du fået det hele med?

(3 kundeanmeldelser)

Caviar Kit

895,00 kr.

  • 2x Gold Imperial Caviar á 30g
  • 16 blinis
  • Caviarske i perlemor
2-4 pers.

Har du fået det hele med?

BØRNE NYTÅRSMENU 2024

245,00 kr.

– Hovedret: Fuldblods wagyu burger-bøf, brioche bolle og trøffelmayo m/ rösti fries
– Dessert: Gateu Marcel

1 pers.

Ikke på lager

Gold Imperial Caviar – 50g

Fra 695,00 kr.

Fersk

Har du fået det hele med?

Uruguayansk Wagyu Mørbrad MBS 3+

Fra 1.990,00 kr.

Fersk

Ikke på lager

(9 kundeanmeldelser)

Australsk Wagyu Culotte MBS 8-9

Fra 1.342,50 kr.

Fersk

Har du fået det hele med?

Gavekort

Fra 100,00 kr.

Gavekortet leveres direkte til modtager-mail. Hvis gavekortet skal printes ud, skal du sætte din egen mail som modtager-mail.

Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen.

Gold Imperial Caviar – 30g

Fra 495,00 kr.

Fersk

Har du fået det hele med?

Fransk chokoladekage (Gateau Marcel)

75,00 kr.

Frost

På lager

    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse