1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt, når det kommer på grillen
  2. Grill flanksteaken i ca. 3-4 minutter på hver side på rigtig hård varme. Placér evt. den ”tykke” del af steaken midt på grillen, så dette stykke får mest varme, mens den ”tynde” del af flanksteaken gerne må ligge længere ude mod siden af grillen, så den ikke får helt ligeså meget varme
  3. Lad flanksteaken hvile i minimum 5-7 minutter for medium-rare
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt
  2. Grill bøffen i ca. 5-6 minutter på hver side på benhård varme for medium-rare og en modbydelig stegeskorpe
  3. Lad bøffen hvile i ca. 10 minutter og servér!
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt
  2. Grill bøffen i ca. 3-4 minutter på hård varme for at opnå den perfekte stegeskorpe. Giver du bøffen 4 minutter, vil du få den medium, mens du ved 3 minutter på hver side vil få bøffen medium-rare
  3. Lad bøffen hvile i ca. 8-9 minutter og servér!
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt, når du putter det på grillen
  2. Grill bøffen 2 minutter på hver side for medium-rare på en brandvarm grill, så bøfferne får en flot stegeskorpe
  3. Lad bøfferne hvile i 3-5 minutter og servér!
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet får nogenlunde stuetemperatur, inden du putter det på grillen
  2. Grill bøffen (med tykkelse på ca. 2 cm) i ca. 3-4 minutter på hver side på hård varme for medium-rare, så bøffen får en flot stegeskorpe
  3. Lad bøffen hvile i 8-9 minutter og servér!
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt, når det kommer på grillen
  2. Grill bøffen i ca. 3-4 minutter på hver side på rigtig hård varme for at få en flot stegeskorpe. 
  3. Lad bøffen hvile i ca. 7-8 minutter og servér!
  1. Tag ud ca. 30 minutter inden tilberedning, så kødet ikke er køleskabskoldt, når du putter det på grillen
  2. Grill bøfferne to minutter på hver side på rigtig hård varme for medium-rare, så bøfferne får en flot stegeskorpe
  3. Lad bøffen hvile i 3-5 minutter og servér!
  1. Tag kittet ud af køleskabet ca. 20-30 minutter inden tilberedning, så bøffen og ost får lov at temperere. 
  2. Forvarm ovn til 250 grader varmluft. Efterlad gerne bagepladen i ovnen, så pizzaen også får varme fra pladen. Herved får du en endnu sprødere bund. 
  3. Spred tomatsovs ud på pizzabunden og fordel ost. 
  4. Tænd stegepande på højeste varme og steg bøffen ca. 2,5 minutter på hver side (2 min for rare). Lad herefter bøffen hvile i ca. 7 minutter. 
  5. Når bøffen er ved at have stegt færdig, putter du pizzaen med tomatsovs og ost ind i ovnen og giver den 6-7 minutter på 250 grader – gerne så osten begynder at få lidt gylden farve på toppen. 
  6. Efter ca. 6-7 minutter tager du pizzaen ud af ovnen. 
  7. Når bøffen har hvilet færdig, skærer du bøffen ud i tynde skiver, giv kødet lidt salt og fordel på pizzaen. 
  8. Til sidst kører du bearnaisemayo rundt på pizzaen. Og så er der serveret!
  1. Tag sashimi ud cirka 20 min inden tilberedning
  2. Skru helt op for panden, put en lille smule fedtstof på og lad den blive rygende varm
  3. Svits sashimi af i ca. 15-20 sekunder på hver side
  4. Lad sashimi hvile i 2-3 minutter
  5. Servér!
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Pak hele indholdet af pakken ud
  3. Put trøffel flødekartoflerne i et fad og derefter i ovnen i ca. 20-25 min indtil de er brune på toppen
  4. Begynd at lun rødvinssaucen i en lille gryde
  5. Lad en pande eller grillen blive rygende varm, og giv bøfferne ca. 2,5 minut på hver side
  6. Lad bøfferne hvile i cirka 5-7 min
  7. Servér!
Copyright © 2022 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram