Wagyu Sashimi på 3 måder

Sashimi” er normalt tyndtskåret, råt kød. Men med wagyu kød får man meget mere smag ud af at lyn-svitse kødet, da fedtet smelter og frigiver den unikke og fantastiske smag af wagyu. Alle udskæringer kan egentlig bruges, så længe du kan skære tynde skiver af det. Men min favorit er slaget på ribeyen, som indeholder den mest vidunderlige fedt og smag. Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Hvis du skal gå all in, kan du prøve vores fantastiske A5 super sashimi MBS 10-12. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på:

Antal: 2 stk // Tilberedningstid: 15 minutter

3 sashimi

Den simple sashimi

Ingredienser
- 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
- Flagesalt

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Drys lidt flagesalt udover og nyd det fantastiske kød.

Sashimi med trøffel og caviar

Ingredienser
- 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
- 10g caviar
- 20g trøffel

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Anret caviar og trøffel (enten fintrevet eller skåret på mandolinjern) på kødet.

Sashimi-umami bomben

Ingredienser
- 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
- 30g caviar
- Rød eller grøn karse
- Mayonnaise med wagyu fedt (se opskrift på her)

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Rør wagyu mayonnaisen med halvdelen af caviaren. Anret mayonnaisen på kødet. Top med caviar og karse.

Tips til opskriften

Wagyu-kød kalder altid på salt - men pas på, når du bruger caviar, da det er ekstremt salt. Jeg bruger normalt ikke salt på kødet, når jeg bruger caviar.

Andre opskrifter

31. marts 2022
Wagyu Sashimi på 3 måder

Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på!

12. marts 2022
Tatar- og trøffel sliders

Denne ret kom til live, da vi på Feed Bistro skulle lave personalemad, og havde en del wagyu rester tilbage. Vi har lavet den flere gange efterfølgende, og én ting er sikker; det smager bare godt! Det tager kun 20 minutter at tilberede.

26. februar 2022
5 forskellige mayoer

Vi elsker en god, hjemmerørt mayo! I denne opskrift tager vi dig igennem 5 mayoer: Wagyu-mayo, trøffel-mayo, brunet smør-mayo, dijon-persille-mayo og bearnaise-mayo.

11. februar 2022
Wagyu surf & turf

Hvis du skal imponere din bedre halvdel, er denne wagyu surf & turf et sikkert hit! De bedste råvarer bruges og det tager ikke mere end en time at tilberede.

10. februar 2022
Wagyu avocadotoast

En let, smuk og lækker wagyu snack. Frisk avocadocreme, sprødt brød og fed wagyu. Tilberedningstid på kun 30 minutter - what's not to like?

Populære produkter

Pakker

  • Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.

    Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.

    kr. 295,00
    Tilføj til kurv
  • Wagyu Smagning - 4-5 pers.

    Wagyu Smagning - 4-5 pers.

    kr. 1.695,00
    Tilføj til kurv
  • Saftige Steaks & Sauce - 2-3 pers.

    Saftige Steaks & Sauce - 2-3 pers.

    kr. 595,00
    Tilføj til kurv
  • Caviarsmagning - 2-3 pers.

    Caviarsmagning - 2-3 pers.

    kr. 795,00
    Tilføj til kurv
Copyright © 2022 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram