Bestsellers

Bestsellers

Der er en grund til, at produkterne er bestsellers; de giver nemlig en utrolig smagsoplevelse hver gang, og du får masser værdi for pengene. Her finder du vores bedst sælgende produkter – både wagyu og tilbehør.

Viser alle 14 resultater

Bestsellers, der altid går rent ind

Med vores bestsellers får du altid en unik og uforglemmelig smagsoplevelse – uanset om du ofte spiser wagyu eller måske ikke normalt er den store kød-spiser. Produkterne er udvalgt på baggrund af vores salg over de seneste par år, og der er derfor rigtig mange før dig, som har haft fornøjelsen af at sætte tænderne i vores møre, saftige og velsmagende wagyu-bestsellers og tilbehør. Der er tale om efterprøvede produkter, som har vi har forhandlet over lang tid. Det vil sige, at du er sikker på at modtage et stykke kød, som vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for – vi forhandler nemlig kun det bedste af det bedste, som vi er sikre på, at vores kunder er glade for. Du kan evt. tjekke vores Trustpilot for at se, hvilken oplevelse andre kunder har haft, når de har købt vores produkter.

Wagyu til enhver smag

Vores bestsellers dækker over alt fra fantastiske wagyu steaks til saftige, møre og smagfulde stege. Står du og skal bruge et par bøffer til det lille, kvalitetsbevidste selskab, er vores australske wagyu ribeyes et sikkert valg. Her kan du vælge en wagyu ribeye med præcis den fedtmarmorering, du foretrækker – enten MBS 4-5, 6-7 eller 8-9. Alle vores australske ribeyes er bestsellers, fordi de hver især giver en smagsoplevelse i særklasse. Foretrækker du en striploin fremfor ribeye, er du også i sikker havn. En anden bestseller er nemlig vores wagyu striploin MBS 6-7, som med sin møre tekstur og fremragende smag giver aldrig skuffer. Er du i tvivl om, hvilken marmorering du skal vælge, kan du læse mere om MBS-systemet her.

Find dit wagyu til større selskaber her

Du kan selvfølgelig altid vælge at købe en masse bøffer, hvis du skal stå for et større middagsselskab. Men nogen gange er det lettere – og billigere – at købe en stor steg, som alle de heldige deltagere kan dele. Vores bedst sælgende stege omfatter både publikumsfavoritten wagyu culotte MBS 8-9 og vores nærmest legendariske wagyu flanksteak MBS 8-9. Her får du rigtig meget værdi, smag og mørhed for pengene. Stegene fås i forskellige størrelser, så de passer til alt mellem 3-8 personer. Danskernes foretrukne steg er nok culotten, som de fleste elsker pga. den gode smag… så forestil dig en wagyu culotte MBS 8-9 fra australsk fuldblods-wagyu med den højeste marmorering, du kan få. Vi tør godt garantere, at du aldrig har smagt en culotte med så meget smag og med en fuldstændig uimodståelig mørhed. Det samme gør sig gældende for vores wagyu flanksteak, som ikke kan sammenlignes med en almindelig flanksteak. Wagyu-generne gør, at du rent faktisk får et utrolig mørt stykke kød, hvor smagen også er taget til næste niveau.

Japansk A5+ wagyu fra Gunma

Vores japanske A5+ wagyu MBS 10-12 er blevet utrolig populært og med god grund. Hvis du altid har drømt om at smage det famøse kød, der er kendt for at smelte på tungen af dig, så finder du markedets bedste japanske wagyu hos os. Vores japanske A5+ wagyu MBS 10-12 fra Gunma-præfekturet er særligt selekteret pga. den ekstraordinære marmorering og giver en ekstra oplevelse, som gør, at vi ikke kan komme udenom både vores ribeye og Super Sashimi som bestsellers. Vi mener, at ale fortjener at få sådan en smagsoplevelse minimum én gang i livet. De fleste vælger dog at gentage succesen og køber vores japanske wagyu igen og igen. Med vores A5+ wagyu får du en marmorering og smag, du også finder i det verdenskendte Kobe-kød. I en blindtest vil vi vove den påstand, at du ikke vil kunne smage forskel på Kobe-kød og vores japanske A5+ wagyu fra Gunma. Kobe-kødet er dog ofte dobbelt så dyrt, da producenterne i Kobe har en begrænset produktion, som gør, at udbuddet er lavt, hvilket skyder prisen i vejret. Med andre ord får du altså efter vores opfattelse klart mere værdi for pengene ved at vælge vores A5+ wagyu fremfor Kobe-kødet.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram