Vores japanske wagyu mørbrad A5+ med en imponerende MBS 10-12 er indbegrebet af luksus. Som den møreste udskæring i vores sortiment smelter denne mørbrad nærmest på tungen, takket være den ekstremt fine fedtmarmorering, der er kendetegnende for ægte japansk wagyu.
Selvom mørbrad normalt er en relativt mager udskæring, giver de unikke wagyu-gener en intens fedtmarmorering, der skaber en helt særlig balance mellem saftighed, smag og tekstur. Resultatet er en mørbrad, der overgår alt andet – langt mere rig og smagfuld end en klassisk mørbrad.
Vægt | N/A |
---|---|
Født i: | Japan |
Grading | A5+, MBS 10-12 |
Holdbarhed | 2 dage på køl fra modtagelse. Frost: 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Oprindelse | Japan |
Opskåret i: | Danmark |
Opvokset i: | Japan |
Race | Fuldblods wagyu |
Slagtet i: | Japan |
Udskæring | Mørbrad |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
"*" indikerer påkrævede felter
Anmeldelser
Der er endnu ingen anmeldelser