Hvordan bestiller jeg kød hos WagyuPusher til levering på min hjemmeadresse?
- Du vælger de varer, du ønsker, og går til kassen
- Ved kassen indtaster du dine oplysninger (navn, adresse, mail osv.)
- Herefter vælges den ønskede dato for levering. Du behøver IKKE at være hjemme på leveringstidspunktet
- Det er muligt at vælge levering op til 3 måneder frem – så du behøver ikke vente med at bestille til sidste øjeblik. Vi skærer og pakker selvfølgelig først varerne dagen inden levering
- Du skriver en ordrenote, som fragtmanden skal overholde. Dette kan fx være at pakken skal stilles i garagen, eller at fragtmanden skal banke på og aflevere den personligt
- Du gennemfører din ordre og betaler
- WagyuPusher reserverer pengene, men trækker dem først, når pakken sendes afsted. Dette vil altid være dagen inden, at pakken lander hos dig
Når du bestiller wagyukød hos WagyuPusher, skærer og pakker vi din ordre dagen inden, den er hos dig. Det vil sige, at du altid får helt friskskårne bøffer, selvom ordren er lagt flere uger inden levering.
Hvordan foregår bestilling af kød hos WagyuPusher til afhentning i vores butik på Viktoriagade 6?
- Du vælger de varer, du ønsker, og går til kassen
- Ved kassen indtaster du dine oplysninger (navn, adresse, mail osv)
- Herefter vælges den ønskede dato for afhentning
- Du gennemfører din ordre og betaler
- WagyuPusher reserverer pengene, men trækker dem først, når pakken er afhentet.
- Når pakken er klar til afhentning, modtager du en besked herom.
- Dine varer skæres og pakkes samme dag som du afhenter det, hvilket sikrer, at produkterne altid er helt friske.
Ved bestilling af frostvarer, udleveres disse direkte fra fryseren. Skal det bruges samme dag, bedes du skrive til os, så vi kan tage varerne ud fra fryseren og lægge på køl.
Kan man bare komme ind i butikken uden bestilling på forhånd?
Man kan altid kigge forbi butikken på Viktoriagade 6, 1655 København V, uden at have bestilt på forhånd. Her vil vi gøre vores bedste for at guide dig til den optimale udskæring ud fra dine behov samt give tips og tricks hvad angår tilberedning af kødet. Vi har åbent mandag-torsdag 12-17, fredag 12-17.30 og lørdag 10-13. Søndag holder vi lukket.