Kunne du tænke dig at forhandle vores produkter?

Har du et supermarked, en slagter eller specialforretning, hvor du drømmer om at sælge produkter i ekstraordinær kvalitet? Og kan du godt lide at have noget lækkert, som naboen ikke har, og som vil tiltrække kunder til din butik? Så er vores produkter lige noget for dig! Du kan læse mere om vores forskellige produkter nedenfor eller kontakte os på info@wagyupusher.dk, hvis du ønsker et sortimentskatalog med priser. 

Wagyu-kød

Vi forhandler markedets bedste wagyu-kød, og vores produkter finder du ikke hos andre forhandlere i Danmark. Alt vores australske wagyu er fra fuldblods wagyu-kvæg; dvs. kvæg med 100%-wagyu gener. Dette gør, at vores kød har en usammenlignelig mørhed og intens smag, som du KUN finder i fuldblods-wagyu. Alt vores wagyu fra Australien er blevet kornfodret i minimum 500 dage, og den lange fodringsperiode med en nøje afstemt diæt bidrager til, at kvæget udvikler en utrolig flot fedrmarmorering.

Vores japanske A5 wagyu-kød kommer fra Gunma-præfekturet i Japan, og her har vi fået lov til kun at trække særligt selekteret kød hjem, som er udvalgt pga. den ekstraordinære marmorering. Normalt har A5-wagyu en MBS-score på 8-12, men vores japanske wagyu går under kategorien A5+, hvilket betyder, at MBS-scoren altid ligger helt i top fra MBS 10-12. Med andre ord er vores japanske wagyu det mest marmorerede og smagsrige, du kan finde. Kvæget er kornfodret i minimum 840 dage. 

Sauce/glace

Vi har udviklet en innovativ og intens wagyu glace fuld af smag! Der er tale om en traditionel rødvinsglace, som er lavet på oksefond og monteret med fedt fra wagyu-kvæg og smør.. Wagyu-fedtet tilfører en umami-agtig smag til glacen og gør, at det smagsmæssigt adskiller sig meget fra de saucer/glacer, du er vant til at købe i supermarkedet eller lave derhjemme. Produktet er hurtigt blevet utrolig populært, blandt andet fordi det er klar til brug (skal blot varmes i en lille gryde). Kunden slipper for selv at stå og bruge timevis på at lave en sauce, som med garanti heller ikke har samme gode smag som vores wagyu glace. 

Du kan lige nu finde vores wagyu glace i adskillelige Meny-butikker i Nordsjælland- og Københavnsområdet. 

Vi har også en wagyu portvinsglace på vej og forventes at blive lanceret i uge 46. 

Wagyu Burgers

Vi har brugt over 2 år på at finde den perfekte wagyu burger-bøf. Efter at have smagt utallige vareprøver fra diverse producenter, som ikke levede op til vores høje kvalitetsstandarder, fik vi vores producent til at producere vores egne wagyu burger-bøffer… og efter en masse forsøg har vi fundet fremt til den perfekte sammensætning mht. fedt osv. Det har været alt ventetiden værd! Vores burgers er lavet på fuldblods-wagyu fra Stone Axe wagyu, som har vundet World Steak Challenge og leverer nogle fuldstændig vanvittigt gode produkter. Det er også tilfældet med vores wagyu burgers. 

Der er mange spillere på markedet, der sælger wagyu-burgers, men vi tør godt garantere, at ingen andre leverer den kvalitet, som vi står for. 

Kontakt

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige produkter, priser mv.? Så skriv til os på mail info@wagyupusher.dk eller ring på 71 96 76 77 og hør mere.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram