Hvad kan vi tilbyde?

Er du som arbejdsgiver træt af at give de samme, kedelige gaver hvert år? Og er dine kollegaer måske ikke længere helt oppe at støde over den mad, som der bliver serveret til jeres firmaarrangementer? Så er WagyuPushers firmaordning noget for din virksomhed! Som noget nyt tilbyder WagyuPusher nu fordelagtige ordninger til virksomheder, der ønsker at forkæle medarbejderne lidt ud over det sædvanlige. Vi tilbyder både eksklusive gaveordninger og fantastiske smagsoplevelser til dit firmaarrangement, som adskiller sig fra det, jeres virksomhed tidligere har prøvet.

Gaveordning

Med vores gaveordning kan du for alvor vise, at du værdsætter dine medmennesker, og så slipper du oveni købet for at give de samme upersonlige og lidt kedelige gaver, som måske er standarden hos de fleste virksomheder. Hos WagyuPusher får dine kollegaer en kæmpe smagsoplevelse, de formentlig aldrig har fået før. Vores gaveordning har skabt stor glæde for medarbejderne hos de virksomheder, der allerede er tilknyttet – og glade medarbejdere går bare ét skridt ekstra for virksomheden. 

  • Let administration
  • Gavepakker og gavekort i forskellige prisklasser
  • Levering til døren, når det passer jer – enten til virksomheden eller direkte til den ansattes adresse 
  • Ingen binding

Læs mere om vores gaveordning her.

Firmaarrangementer

Står du som arbejdsgiver og skal holde et arrangement i firmaet, hvor dine medarbejdere har sat næsen op efter en god bid mad? Så er det aldrig rart at skuffe dem – og det kan du undgå ved at sørge for en smagsoplevelse i topklasse med en menu fra WagyuPusher. Vi leverer til alle typer arrangementer – store som små – og uanset om det er den årlige sommerfest, jule- eller påskefrokost, måske et jubilæum for en loyal medarbejder eller fejring af gode resultater.

  • Levering til alle typer arrangementer
  • Smagsoplevelse i verdensklasse
  • Sammensæt selv menu eller lad os hjælpe dig på vej
  • Levering i hele Danmark – både til privat og erhverv med Xpressen

Læs mere om vores firmaarrangementer her.

Vil du høre mere? Udfyld kontaktformularen nedenfor.

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram