Se flere

Wagyu Sashimi på 3 måder

sashimi

Sashimi” er normalt tyndtskåret, råt kød. Men med wagyu kød får man meget mere smag ud af at lyn-svitse kødet, da fedtet smelter og frigiver den unikke og fantastiske smag af wagyu. Alle udskæringer kan egentlig bruges, så længe du kan skære tynde skiver af det. Men min favorit er slaget på ribeyen, som indeholder den mest vidunderlige fedt og smag. Hvis du skal lave en menu med flere wagyu retter, er sashimien den perfekte start, så du og dine gæster kan smage den pure smag af wagyu kødet. Hvis du skal gå all in, kan du prøve vores fantastiske A5 super sashimi MBS 10-12. Her er mine tre favoritmåder at spise wagyu sashimi på:

Antal: 2 stk // Tilberedningstid: 15 minutter

3 sashimi

Den simple sashimi

Ingredienser
– 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
Flagesalt

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Drys lidt flagesalt udover og nyd det fantastiske kød.

Sashimi med trøffel og caviar

Ingredienser
– 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
– 10g caviar
– 20g trøffel

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Anret caviar og trøffel (enten fintrevet eller skåret på mandolinjern) på kødet.

Sashimi-umami bomben

Ingredienser
– 2 skiver wagyu kød med en tykkelse på ca. 1 cm.
– 30g caviar
– Rød eller grøn karse
– Mayonnaise med wagyu fedt (se opskrift på her)

Sådan gør du:
1) Svits sashimien på en rygende varm pande i ca. 15 sekunder på hver side.
2) Lad derefter kødet hvile i 3-4 minutter.
3) Rør wagyu mayonnaisen med halvdelen af caviaren. Anret mayonnaisen på kødet. Top med caviar og karse.

Tips til opskriften

Wagyu-kød kalder altid på salt – men pas på, når du bruger caviar, da det er ekstremt salt. Jeg bruger normalt ikke salt på kødet, når jeg bruger caviar.

Relaterede artikler

Sous vide wagyu

20. nov 2024
4 min. læsetid
Wagyu steak sandwich

Wagyu Steak-sandwich

30. sep 2022
2 min. læsetid

Den perfekte måde at smage wagyu på

23. okt 2024
1 min. læsetid
Tatar- og trøffel sliders

Tatar- og trøffel sliders

12. mar 2022
2 min. læsetid

Sådan tilbereder du den perfekte bøf

22. okt 2024
2 min. læsetid

Derfor er vores wagyu burgers de bedste i Danmark

23. okt 2024
2 min. læsetid
Wagyu bearnaise tatar

Wagyu-bearnaise tatar

14. sep 2022
2 min. læsetid

Sådan laver du den perfekte culotte

22. okt 2024
1 min. læsetid
sashimi

Wagyu Tataki

20. nov 2024
3 min. læsetid

Danmarks bedste gourmet sauce

23. okt 2024
2 min. læsetid
5 forskellige mayoer

5 forskellige mayoer

26. feb 2022
5 min. læsetid

Sådan tilbereder du den perfekte flanksteak

22. okt 2024
2 min. læsetid
    Indkøbskurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse