Jul

Jul

Kunne du tænke dig i år at give nogle fantastiske julegaver til dine nærmeste juleaften og samtidig slippe for jule-kaosset ude i butikkerne med lange køer og stressede mennesker overalt? Så er det godt, at du hos WagyuPusher kan købe årets julegaver og oven i købet spare 10% fra i dag og helt frem til jul. Vi leverer direkte til døren, så du behøver ikke engang at rejse dig fra sofaen for at få fat i den perfekte julegave fra WagyuPusher. 

Viser alle 3 resultater

 • Wagyu Kogebog af Jacob Jørgsholm
  On Sale
  Sale!
  %
  Off
  26
  Save kr. 59
  59kr.
  59
  kr.

  Wagyu Kogebog af Jacob Jørgsholm

  kr. 170,00
 • Trøffelpulver

  Trøffelpulver

  kr. 245,00
 • Gavekort

  Gavekort

  Fra kr. 500,00

Julegaver i verdensklasse

Der findes ikke noget bedre end at give en julegave, som modtageren faktisk bliver glad for. De fleste er nok lidt trække af at finde den passende grimasse frem, når gaven bliver pakket op, og der igen i år ligger et par underbukser, et håndklæde eller en kaffekop i gaveæsken. Derfor har vi hos WagyuPusher valgt at give dig mulighed for at give nogle fede julegaver til din familie, venner, kæreste, kone, mand eller dine børn. Udover at gaverne i sig selv er fantastiske, så sparer du også 10% helt frem til juleaften på alle julegaver. Det er et juletilbud, som er for godt til ikke at gøre brug af!

Gavekort

I julen er vores gavekort et sikkert hit - og det er der god grund til. Med et gavekort fra WagyuPusher kan du nemlig give en smagsoplevelse, hvor modtageren selv kan gå ind og vælge mellem alle produkter i vores fantastiske sortiment af wagyu-kød i bedste kvalitet, specialiteter som caviar, frisk trøffel, god rødvin, hvidvin, Champagne og meget mere. Med vores gavekort er der altså frit valg på alle hylder, og gavemodtageren kan vælge lige præcis den gave, som han/hun altid har drømt om!

Feed Bistro- og WagyuPusher skærebræt

I vores julegave-sortiment kan du udover vores gavekort også få fingre i både WagyuPusher- og Feed Bistro skærebrætter. Skærebrætterne er lavet i røget bambus, hvilket sikrer en sublim kvalitet og et smukt design. Skærebrætterne kan både bruges til at skære kød, grøntsager mv. på, men egner sig også perfekt som serveringsbræt eller anretningsbret til en lækker appetizer.

Wagyu Kogebog

Du kan selvfølgelig også finde vores legendariske Wagyu Kogebog, som indeholder en masse lækre opskrifter til retter med wagyu, der er udviklet af Jacob Jørgsholm fra Feed Bistro og medejer af WagyuPusher. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge wagyu-kød til retterne - du kan også sagtens bruge almindeligt kød og tage dine retter til næste niveau med inspiration fra kogebogen. En sikker vinder til den madglade mand eller kvinde.

Copyright © 2023 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram