Iberico bellota mørbraden er den mest møre udskæring fra Iberico-grisen. Mørbraden er kendt for sit magre kød og smørmøre tekstur. Udskæringer som Presa, Secreto og Pluma indeholder mere smag, men kommer ikke i nærheden af mørheden i vores Iberico mørbrad. De fritgående Iberico-grise fodres hovedsageligt med bellota, dvs. agern, hvilket giver kødet en lækker, nøddeagtig smag. Iberico Bellota mørbrad egner sig perfekt til pande og grill – enten skåret i mørbradbøffer eller som helstegt mørbrad. Ligesom andre mørbrad skal produktet pudses for sølvsenen i bunden.
1. Lad mørbraden stå ved stuetemperatur i cirka 30-60 minutter for at sikre en jævn tilberedning.
2. Gnid mørbraden jævnt med salt og peber. Tilføj evt. andre krydderier, som du kan lide.
3. Varm en pande eller grill til medium/høj varme. Brun mørbraden i ca. 2 minutter på alle fire sider, så du får en sprød stegeskorpe.
4. Lad mørbraden hvile i 5-8 minutter, inden du skærer den i skiver og serverer. Når den hviler, vil kernetemperaturen stige et par grader.
OBS: Vi anbefaler, at kødet spises rosa og ikke gennemstegt.
Vægt | N/A |
---|---|
Holdbarhed | 48 timer efter modtagelse på køl |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
Oprindelse | Spanien |
Race | Iberico Bellota |
Udskæring | Mørbrad |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Michael –
Iberico Bellota Mørbrad smager fremragende, og vi elsker både denne mørbrad, bøffer, flødekartoflerne og jeres kaviar. De varmeste anbefalinger fra os.
Petra Jonassen –
Helt vidunderlig smag
Louise Jensen –
De andre iberico er bedre, men smager stadig fantastisk!