Iberico Bellota Presa er et stykke kød fra Iberico-grisen, der kommer fra nakkeområdet og har en sublim smag og mørhed. De mest smagfulde udskæringer fra Iberico-grisen kommer nemlig fra nakke- og skulderområdet. Iberico Presa har en rig smag og en saftig tekstur med en god blanding af fedt og kød. Den intense smag er resultatet af 100% Iberico-gener og en naturlig fodring af med bellota, dvs. agern. Iberico Bellota Presa egner sig perfekt til både pande og grill.
1. Lad Presa stå ved stuetemperatur i cirka 45-60 min. for at sikre en jævn tilberedning
2. Opvarm en pande/grill til høj varme og tænd ovnen på 180 grader varmluft.
3. Gnid Presa med salt og peber eller andre krydderier, som du kan lide.
4. Steg på pande/grill i et par minutter på hver side, indtil den udvikler en gylden stegeskorpe.
5. Put presa i ovnen i et ildfast fad eller indirekte varme på grillen til den når en kernetemperatur på ca. 52-55 grader for medium stegning.
6. Lad hvile i 7-10 minutter, før du skærer den i skiver mod fibrene og serverer. Når den hviler, vil kernetemperaturen stige et par grader. Husk at skære mod fibrene.
OBS: Vi anbefaler, at kødet spises rosa og ikke gennemstegt.
Vægt | N/A |
---|---|
Holdbarhed | 48 timer efter modtagelse på køl |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
Oprindelse | Spanien |
Race | Iberico Bellota |
Udskæring | Presa |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Niko –
Lavede den et par minutter på panden og 15 min i ovnen efter drengenes anbefalinger i butikken. Lovede at vende retur med resultat, det blev SÅ godt!! Min kæreste nægtede at tro det var grisekød
Patrick beck –
Det her er det perfekte produkt til 3 pers 700-750g smagte helt formidabelt