Iberico Bellota Secreto fra den fritgående Iberico-gris kommer fra maveområdet. Secreto har en rig og saftig smag med en blød tekstur, og udskæringen har en naturlig, flot fedtmarmorering, som minder meget om den marmorering, du får fra wagyu-kød. Secretoen er kendt for sin mørhed og fine balance mellem fedt og kød. Iberico-grisen fodres hovedsageligt med bellota, dvs. agern, hvilket bidrager til den karakteristiske smag og kvalitet. Iberico Bellota Secreto egner sig perfekt til pande og grill.
1. Lad Secreto stå ved stuetemperatur i cirka 30-60 minutter for at sikre en jævn tilberedning.
2. Opvarm en pande/grill til høj varme.
3. Gnid Secreto jævnt med salt og peber eller andre krydderier, du kan lide.
4. Steg på panden i ca. 2-3 minutter på hver side, indtil Secreto får en gylden stegeskorpe.
5. Lad secretoen hvile i ca. 5 min. før du skærer den i skiver og serverer. Når den hviler, vil kernetemperaturen stige et par grader. Husk at skære mod fibrene.
OBS: Vi anbefaler, at kødet spises rosa og ikke gennemstegt.
Vægt | N/A |
---|---|
Holdbarhed | 48 timer efter modtagelse på køl |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
Oprindelse | Spanien |
Race | Iberico Bellota |
Udskæring | Secreto |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Martin –
Fantastisk stykke kød! Ikke helt på niveau med Wagyu, men kan varmt anbefales, hvis man tænker på den meget gode pris
Albert gammelgård –
Lasse Aagaard –
Min yndlings udskæring af sortfodsgris. Virkelig lækkert og meget marmoreret