Har du nogensinde tænkt over, hvordan hakkekød fra verdens bedste kvægrace smager? Det kan du finde ud af nu! Vores hakkekød kommer fra det bedste australske fuldblods wagyu på markedet – nemlig Stone Axe, som også producerer vores wagyu burger-bøffer og har en helt sublim smag og tekstur.
Brug kødet til hakkebøffer, i din bolognese eller til at lave wagyu smash-burgers – mulighederne er mange! Uanset hvad får du med vores premium hakkekød en oplevelse, du aldrig før har fået fra hakket kød.
Vi går ind for at bruge hvert et gram på wagyu-kvæget, og derfor har vi sammen med vores producent fået lavet det her fænomenale produkt med den helt rigtige fedtsammensætning.
Produktet er på frost og leveres til optøning. Holdbarhed 48 timer fra modtagelse.
Vægt | 0,5 kg |
---|---|
Udskæring | Hakkekød |
Race | Fuldblods wagyu |
Producent | Stone Axe Wagyu |
Oprindelse | Australien |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Holdbarhed | 2 dage på køl efter optøning |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Født i: | Australien |
Opvokset i: | Australien |
Slagtet i: | Australien |
Opskåret i: | Holland |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Per Olesen –
Lavede hakkebøffer med deres hakkekød. Tydelig forskel fra alm hakket. rigtig god sammensætning af fedt og kød. Kan varmt anbefales
Klaus Jensn –
Vidunderlig smag
Henrik Kjær –
Store anbefalinger til jeres burgers og hakkekød
Oliver Justesen –
Har lavet mange retter af deres hakkekød. Det løfter enhver ret
Nils peter –
Fantastisk til hj. lavet burgers
Mikael Rosager –
Fantastisk som andre skriver. kæmpe anbefaling