WagyuPushers ribeye med MBS-graduering på 4-5 kombinerer høj, australsk kvalitet og god smag med en fornuftig pris. Ribeyen er på grund af det relativt høje fedtindhold i kødet en af de mest smagfulde udskæringer på kvæget. Kombineret med wagyu generne er du sikret en velsmagende og mør steak, der går rent ind hver gang. Ribeyen kan med fordel kombineres med vores wagyu stegefedt og vores hjemmelavede rødvinssauce.
Se WagyuPushers step-by-step tilberedningsvideo nedenfor – eller se dem alle her, hvor du kan hente inspiration.
Læs mere om wagyu graduering her.
Denne vare leveres på frost til optøning.
Vægt | N/A |
---|---|
Grading | MBS 4-5 |
Holdbarhed | 4 dage på køl. Nedfrosset op til 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 400 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Oprindelse | Australien |
Producent | Jacks Creek |
Race | F2 |
Udskæring | Ribeye |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.